Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Prva kiretaza je radjena sa lokalnom anestezijom...vise me je bolila dusa nego sama kiretaza poslije toga lezala sam pola sata ,dobila antibiotike i kuci Druga je radjena sa totalnom anestezijom kad sam dosla sebi ostala sam jos pola sata u bolnici i opet antibiotici i kuci Dusa boli i jako je tesko ali mi smo jake hB i ja evo imam svog Mirzicu a i vi cete aBd brzo drzati svoje bebace u rukama
Molim Boga da vam sve prodje kako treba i javite nam se da vidimo kako ste
Draga Aquarius, ništa nije nenormalno. Ja sam nakon spontanog u 20-tj nedjelji imala uspona i padova. Nekad sam bila tako mirna i sabrana da sam se i ja pitala jesam li normalna (naročito tokom perioda provedenog u bolnici). Bitno je isplakati se kad ti dođe i krenuti dalje. Kao što sam jednom rekla, vrijeme liječi rane i umanjuje bol a nove lijepe stvari u životu mu ponovo daju radosnu notu. A ove lijepe stvari su svakako novi ! Sretno!
Draga moja Mika ne znam ko koga ovdje tješi. Evo ti tješiš mene a ja sad pokušavam da utješim tebe. I meni je drugi abortus. Nadam se da ćemo zajedno sve ovo što prije prebroditi.
Hoćemo prebrodićemo, kako nećemo! Krajem godine se sve zadamo i prijavimo bar po jedan i onda se takmičimo čiji je veći stomak !
Draga Mika tvoji me postovi pravo razvesele kad vidim kako si pozitivna...tako i treba ja navijam za vas i ja cu biti u komisiji koja odredjuje koja ima veci stomak...
Lido dogovoreno. Samo još malo da se dohavizamo, još koju suzu dok pustimo. Ne zamjerite, valjda je to dio procesa liječenja. A onda definitivno počinje akcija.
Aquarius, dobro si to rekla - proces liječenja, to je stvarno tako. Čini mi se, iako svi kažu da nema pravila, o čekanju na novi pokušaj, da ja još nisam spremna, čini mi se kao da mi još fali malo vremena za odžalovati za izgubljenim.Ali ide nova godina, i novo sve, kontam u 2009 sam trebala rodit ovo što sam izgubila, ali stignem svakako i drugo u 2009.Definitivno 2009. za bebu
Enni Potpuno se slažem sa tobom! 2009 kao stvorena za nove bebice.. Mislim da ćemo ipak otvoriti takmičenje Ima dosta kandidata. Ja nam svima želim punooo punooo sreće
Dobro jutro drage moje buduće trudnjače i želim vam bar po jednu bebaču u Novoj 2009. godini! Ja naravno radim na dvojkama aBd !!! Takmičenje u gajenju velikih 'mačina (kao što je moja mala bratična zvala tajinu stomačinu) zvanično počinje oko Nove godine (mjesec gore dole se pika!) sa zvaničnim precjedavajućim Komisije spoštovanom gospodičnom Mamom Lidom
Večeras sam bila na kontroli, prvi put poslije kiretaže. Sve OK. Endometrij maternice normalno tanak, tek nekih 2 mm. Ja se priključujem takmičenju za najveći stomak za 4-5 mjeseci. Tako doktor kaže. Znači januar ili februar, ako Bog da. Jedva čekam.