Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pitanja iz djetinjstva )))) 26.1.2012 18:30:53
koka i po
ja sam bila sutljivo ali jako radoznalo dijete. tako mi je Djedicina brada bila fascinantna a pogotovo boja iste ja nisam puno pitala ali sam zato puno djelovala. zato sam na dodjeli paketica u moru djecijih pitanja upucena djedici u vezi njegove brade ,povukla i skinula istu .imam negdje i fotkicu u sehari . tako je djedica ostao bez brade a ja zadovoljila svoju radoznalost prakticnim a ne teorijskim putem . jah...djetinjstvo......
RE: Pitanja iz djetinjstva )))) 26.1.2012 18:38:53
ananas_ze
ja se sjetih zakljucka : snijeg pada iz oblaka zimi, tako da u ljeto nit ima snijega nit ima oblaka
RE: Pitanja iz djetinjstva )))) 26.1.2012 22:50:54
mamine oci
uvjek sam imala neka luda pitanje,sto se pegla zove pegla sto nije televizor nego bas pegla u radiju zive mali ljudi kolko soli stavljaju u more da more bude slano zasto svi ne pricamo isto nego ima i drugih jezika i jos hiljadu zasto, hiljadu zato kao enciklopedija
RE: Pitanja iz djetinjstva )))) 27.1.2012 21:18:34
zvončica
...kako glumci mogu zapamtiti u filmu sve sto pricaju - nisam kontala da se film snima mjesecima ...misterija zvana tunel...od kud noc odjednom, pa za par sekundi dan ...sta ono dvoje rade ispod pokrivaca ...to sam izvalila u punom kinu
RE: Pitanja iz djetinjstva )))) 27.1.2012 21:45:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zvončica
...kako glumci mogu zapamtiti u filmu sve sto pricaju - nisam kontala da se film snima mjesecima ...misterija zvana tunel...od kud noc odjednom, pa za par sekundi dan ...sta ono dvoje rade ispod pokrivaca ...to sam izvalila u punom kinu
a ja da pijeto kokosku ubi iza ledja a ona bespomocna pa udri njega kamenjima
< Poruku je uredio triputmama -- 27.1.2012 21:46:10 >
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.