malenaa -> RE: Opet prevareni za pomoć ili???? (por.Avdibegović) (26.1.2012 15:00:05)
|
sta pokusavas ti da kazes nije mi jasno???? iz vedra neba padas u ovu akciju u kojoj smo svi mi danima..... moja dobra volja i dobro srce su me podstakli da ovo radim, znas.... nije pod moranjem.... i nije mi bitno ko je i sta je rekao,moja obaveza je bila da prenesem rr clanicama pricu od drugih ljudi tj nadleznih ljudi. a jel ona jeb... predjsednik ili sekretar ili sta vec nije mi bitno kad je ona ta koja je bila tamo i ide sa svim ljudima koji zele pomoci ovoj porodici da ih uputi gdje je kuca i upozna sa istim. tako je rekla i nama... da bi isla s nama. ali se otvorila i ispricala ovo o o porodici. ne interesuje me jel istina ili ne, ko laze njima na dusu, mi se vec dogovorismo da cemo pomoci... i zato se i nalazimo danas. i draga, ja nisam zvala njihovu komsinicu niti neku mahalusu vec zenu koja je nadlezna.... kojoj su me uputili. IZVORNA PORUKA: Mala Selma Malenna, prije svega nema potrebe da dizes tenzije i tako pise[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Fino sam pitala, pa molim te fino i odgovori, nadam se da to nije pretesko! Mrkovici pripadaju Općini Centar i daj dio iznad sedrenika i pricamo o istoj porodici (kao sto pise i u Avazu sto je Hanady postavila link). Prije svega znaci da nisi sa pravim ljudima pricala ( iz mjesne zajednice) i da jako je bitno od koga si dobila informacije! gospodja jasna...se zove, ne znam joj funkciju i zar je bitno ???? jesu pomagali njima i to nije poenta price. danas imamo u 6 kafu , ako si za pomoc javi se i dodji. pozz U mjesnoj zajendici nema funkcija, eto da znas ako nisi upucena.U mjesnim zajednicama rade drzavni sluzbenici-strucni saradnici sekretari mjesne zajednice!! I naravno da treba pomoci ljudima, ali ja sam vec ucestvovala u ovoj akciji ( kao uposlenik općine Centar) i halalila svoj doprinos!!
|
|
|
|