bubaze -> RE: Razvod braka!! (21.1.2010 22:00:50)
|
iako sam u sretnom braku, za koji se nadam da ce potrajati do kraja zivota, osjecam potrebu da nesto dodam i na ovu temu, pogotovo sto mnoge zene nece da se razvedu zbog djece..pa trpe sve i svasta..ja bih danas bila mnogo sretnija da se moja mama davno razvela od onog kretena koji se naziva mojim ocem..alkoholicar, koji nas je sve maltretirao, psihicki ne fizicki, jer da je ikad ruku digao na nas, licno bih mu je slomila..ali ta silna maltretiranja, svadje, vike, ispiranja mozga po svu noc, ne bih pozeljela nikome..naravno da sam jedva docekala da pocnem raditi i da se odselim, ali i dan danas osjecam posljedice takvog zivota..na zalost i moj muz, koji se ustrucava preda mnom popiti i jednu pivu uz utakmicu, i trpi jos puno stvari za koje nije on kriv..svoj kronicni nedostatak ljubavi i podrske od njega crpim, sto nije uvijek lako..plus, mama mi je jos uvijek sa idiotom pa se i za nju stalno sekiram..i sve mislim kako bi nam zivot bio ljepsi samo da je ona s njim davno raskrstila..razvedite se zbog djece, bio bi moj savjet..
|
|
|
|