Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Divna ideja,radi bi dosla al malo je nemoguce. a kad je to. sad mi dode da zatrudim hocu i ja BS
samo ti zatrudni pravicemo BSSuper ideja, bas mi draga trudnjaca koja otvara, nadam se, tradiciju RR BS
obje ste kandidatkinje za treći krug, hahahaha, nije problem koja će prva, obdje ste u bubnju, a kad mi kažete trudnjača, ja sve čitam kornjača, hahahahahhahahaha
joj kad citav ovo silno zelim da sam trudna... :)))))))))))))))) to je preslatko i predobro druzenje,a ova trudnjacica mi je zaista jako draga :) ja cu se prijaviti ovako ili moram poslati pp,jer zelim prisustvovati.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ma, ovaj moj dernek neće još uvijek, ali budući da imamo trudnica koje su pri kraju termina valja se pripremati, akobogda inšala, jedva čekam da krene ovo super je ideja, još jedno divno druženje, ali u nastavcima
pozdravljam ideju !Gledala sam to kod jedne rodice,ona je pravila baby shower.uglavnom su joj gosce bile trudnice i mamice s malom djecicom.pa sam ja skontala da se to vrti u krug.kao da su kod nje,za mjesec kod neke druge i tako.Ako budem tad u Sarajevu doci cu svakako !
E, sada budući da mama alma ima termin za koji mjesec, šta mislite da organizujemo već npr. za recimo 15 do 20 dana za neku od trudnica koja će se uskoro poroditi, jer ja zaista još uvijek ni ne znam spol djeteta, a i nekako mi je rano da se pripremam.
E, sada budući da mama alma ima termin za koji mjesec, šta mislite da organizujemo već npr. za recimo 15 do 20 dana za neku od trudnica koja će se uskoro poroditi, jer ja zaista još uvijek ni ne znam spol djeteta, a i nekako mi je rano da se pripremam.
ama ti si prva... dok se žene jave mi da odgovorimo ko i šta nemoj zezat sad
nećemo prije nego uđeš u deveti...čim u deveti zagaziš aBd nastavljmo o ovome
o poklonima ćemo bez mame alme da je dobro iznendaimo...imam par ideja zato mi je bitno d au deveti uđe da je ne ''trznem''
a babina beba bi nam polako mogla počet praviti spisak svih prijavljenih ipak je ona domaćica