Suzana -> RE: Razgovori o svemu po malo (28.9.2009 16:24:32)
|
Azure, i ja sam iščitavala o blizancima tokom trudnoće mnogo. Ali vjeruj mi, konkretno, što se tiče povezanosti, ove priče su mi malo pretjerivanje. Moji dečki su stalno zajedno i vole se, naravno, ali su u odvojenim krevecima, neka svaki ima svoju komociju... Mislim, praktično je nemoguće da bebe od 6 mjeseci budu u jednom krevecu. Biće oni povezani i bez toga... Druga stvar, moji dječaci su POTPUNO, ali POTPUNO različite dvije male osobe - vidjećeš draga kada se rode, to je stvarno tako specifično, gledaš dva mala bića koja su 9 mjeseci bila zajedno u stomaku, i od dana rođenja su stalno zajedno, isto ih volimo, isto ih odgajamo, ali su oni različiti, pisala sam da u ovom trenutku nemaju nijednu zajedničku osobinu i to je tako interesantno... Stoga je moje mišljenje da blizance ne treba posmatrati kao jednu osobu, treba ih pustiti da se razvijaju spontano, oni će svakako biti povezani, tu nema dileme. A ovo sve se odnosi i na temu "Da li ih isto oblačite" gdje smo se ti i ja složile. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|