RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

de_de -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:33:21)

Imas na fb stranici info portala sodalive.

mama2009 -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:34:44)

IZVORNA PORUKA: ziki

NA FB procitah da trebaju pelene br 5. Autobus sam vec pisala ide Zet(a) sigurno oko 14:30 iz Sarajeva i ide preko Lukavca

pa mogla bih ako Bogda u petak tim busom poslati, ako bi de_de odgovaralo

de_de -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:37:59)

IZVORNA PORUKA: mama2009

NA FB procitah da trebaju pelene br 5. Autobus sam vec pisala ide Zet(a) sigurno oko 14:30 iz Sarajeva i ide preko Lukavca

moze samo mi javite kad stize u Lukavac i ako moze broj telefona od vozaca.
Evo sad su mi javili da ce sutra jedan od posjetitelja sodalive donijeti novcani prilog koji cu ja takodje ponijeti porodici malog Mehmeda.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Joj ja nikako da odem spavati, sad su mi javili da internet portal lukavac x i RTV Lukavac sutra prave prilog o porodici. ovo je veoma vazno jer, iako pola BiH vec zna za ovaj slucaj, niko u Lukavcu nije bio upucen, a ipak je najlakse mjestanima LUkavca odnijeti ako treba bar kilogram brasna, zbog troskova prevoza..

ziki -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:38:42)

Na onom linku koji ste postavile ti, Djana... a u komentarima maloprije sam procitala al sad me zeza slaba konekcija(mrzim bezicni internet) ne mogu da opet otvorim

bebacha -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:43:04)

de-de posto vidim da ti jako dobro radis posao i et imas te neke ugledne i "parali# lude u akcij,mozes li vidjet nesto u vezi osiguranja zdravstvenog.jer svi mi mozemo pomoc par put al njima treba nesto dugorocno

de_de -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:48:12)

draga moja bebacha, ja samo znam dobro pricati i znam kome se treba obratiti, a kada su pare u pitanju, neko mozes biti bogat ko knez, ali ni banke da ne da. Sve je to do karaktera nekog covjeka. Za osiguranje mogu otici pitati, ali prvo trebam znati o cemu se radi, zasto nemaju osiguranja.Jel mi neko moze napisati tacno sta je sa osiguranjem, mislim da bi neki novinari bili zainteresovai i za to.

mama2009 -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:50:28)

IZVORNA PORUKA: de_de

draga moja bebacha, ja samo znam dobro pricati i znam kome se treba obratiti, a kada su pare u pitanju, neko mozes biti bogat ko knez, ali ni banke da ne da. Sve je to do karaktera nekog covjeka. Za osiguranje mogu otici pitati, ali prvo trebam znati o cemu se radi, zasto nemaju osiguranja.Jel mi neko moze napisati tacno sta je sa osiguranjem, mislim da bi neki novinari bili zainteresovai i za to.

hej draga najbolje da je pitamo licno sta je u pitanju, pa da sa prevaom info pokusas se raspitat

Lulu_08 -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:52:31)

Nisam upucena u sve detalje akcije dajte pliz brzinski me uputite, ja sam evo na FBu objavila i stvarno hocu da se sutra vec nesto angazuje ovom djetetu je hitno potrebna pomoc. Sigurna sam da u Lukavcu ili ne bitno gdje ima neko inhalator koji vise nije u upotrebi koji se moze pokloniti majci.

bebacha -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:54:13)

Djana u suotu ima dolazi inhalator iz Sarajeva.mama2009,de-de i ja u subotu idemo kod njih

de_de -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:54:21)

Djan ja cu sutra poslije posla otici da pokupujem potrebne stvari  i da odem do njih, pa ako imas vremena/snage hajde sa mnom.

Lulu_08 -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:56:48)

IZVORNA PORUKA: mama2009

moze samo mi javite kad stize u Lukavac i ako moze broj telefona od vozaca.
Evo sad su mi javili da ce sutra jedan od posjetitelja sodalive donijeti novcani prilog koji cu ja takodje ponijeti porodici malog Mehmeda.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Joj ja nikako da odem spavati, sad su mi javili da internet portal lukavac x i RTV Lukavac sutra prave prilog o porodici. ovo je veoma vazno jer, iako pola BiH vec zna za ovaj slucaj, niko u Lukavcu nije bio upucen, a ipak je najlakse mjestanima LUkavca odnijeti ako treba bar kilogram brasna, zbog troskova prevoza..

de_de vidim da si super na putu, je li ti mila sutra ides kod njih u posjetu?

Znas sta me interesuje da li ima neki ziro racun ili slicno, muz bi sutra odmah otisao prebaciti novac za prvu pomoc.

A takodjer me interesuje kako je to moguce da u Dobosnici, gdje se ljudi bave poljoprivredom, stocarstvom itd, niko NIJE NASAO ZA SHODNO DA PODIJELI LITAR MLIJEKA, KOJI GRAM SIRA, KOJI KOMAD POVRCA I VOCA sa nesretnom zenom??

Zao mi bude zaista...groznoo....

de_de -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:58:57)

Ja cu ici sutra do njih, ponijeti pelena, mlijeka, hapica za bebu, ono osnovno, a za subotu cu pripremiti Kenine odjece, i ako nadjem sta za curicu. 

Lulu_08 -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (11.1.2012 23:59:03)

Djan ja cu sutra poslije posla otici da pokupujem potrebne stvari  i da odem do njih, pa ako imas vremena/snage hajde sa mnom.

De mi reci mila kad tacno ides odnosno kad zavrsavas sa poslom? Posljepodne imam vec ranije dogovorene obaveze pa sam sprijecena, muz je tu odlazi u subotu, ali ako ne bi stigla ja bih imala volju da pokupujem ono najbitnije i ostavim u vreci u butiku od svekrve u BINGU (butik Trend) pa ako mozes ti kada budes isla da preuzmes i moj doprinos u koverti?

Lulu_08 -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (12.1.2012 0:00:33)

Ja cu ici sutra do njih, ponijeti pelena, mlijeka, hapica za bebu, ono osnovno, a za subotu cu pripremiti Kenine odjece, i ako nadjem sta za curicu. 

I ja sam mislila sutra uzeti ad formule za malog, djecijih sokova, pelene broj 5 veliko pakovanje, odjece nemam jer je kod mene djevojcica ali bi spremila nesto skolskog pribora za djevojcicu takodjer, mislim da i tom djetetu je potrebno?

anidla -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (12.1.2012 0:01:27)

treba li sta toj zeni? koji br.odjece nosi?

de_de -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (12.1.2012 0:01:28)

IZVORNA PORUKA: Djana

De mi reci mila kad tacno ides odnosno kad zavrsavas sa poslom? Posljepodne imam vec ranije dogovorene obaveze pa sam sprijecena, muz je tu odlazi u subotu, ali ako ne bi stigla ja bih imala volju da pokupujem ono najbitnije i ostavim u vreci u butiku od svekrve u BINGU (butik Trend) pa ako mozes ti kada budes isla da preuzmes i moj doprinos u koverti?

Moze draga, ja cu u 16 h zavrsiti sa poslom, pa sam i mislila do Binga u kupovinu. Ali hajde da se dogovorimo, ako ces vec ti kupovati, da im ja onda ponesem samo pare.

bebacha -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (12.1.2012 0:02:02)

Djana mali pije kravlje mlijeko,kad ima[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

de_de -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (12.1.2012 0:03:33)

Nazvati cu ja zenu sutra, javiti joj da dolazim i reci joj da nam sastavi spisak sta joj najvise treba, kao i njihove brojeve obuce/odjece, ako zna.

Lulu_08 -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (12.1.2012 0:04:02)

IZVORNA PORUKA: bebacha

Djana mali pije kravlje mlijeko,kad ima[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Znam mila ali kontam da mu bar malo poboljsam uslove sa adaptiranom formulom sta mislite?

Lulu_08 -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (12.1.2012 0:04:39)

Nazvati cu ja zenu sutra, javiti joj da dolazim i reci joj da nam sastavi spisak sta joj najvise treba, kao i njihove brojeve obuce/odjece, ako zna.

de_de hajde posalji mi pliz na PP da li imas FB profil i dodaj me molim te: Djana Cajic

bebacha -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (12.1.2012 0:06:32)

Djana slazem se  al dali ce htjet[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] de-de hocu i ja zahtjev na face
Alma Hadzikadunic

de_de -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (12.1.2012 0:07:15)

Djana dodala sam te, medjutim posto na poslu nisam u mogucnosti stalno ulaziti na FB i Ringeraju, poslati cu ti broj mobitela u pp na FB, pa se cujemo sutra.
Sad cu i tebe bebacha. U mene mozak zablokirao, dopisujem se sa novinarom Lukavac x i on pita koliko je malom da mu sutra kupi par stvarcica, a ja se ne mogu sjetiti.

Lulu_08 -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (12.1.2012 0:07:40)

IZVORNA PORUKA: bebacha

Djana slazem se  al dali ce htjet[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] de-de hocu i ja zahtjev na face
Alma Hadzikadunic

Moguce je , i to sto kazes, onda bolje karton mlijeka uzeti fakat...

ziki -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (12.1.2012 0:09:29)

Uh Boze dragi, sad sam gledala snimak, skupih hrabrost, maleni je medic. Samo da mu dragi Bog podari zdravlje

Lulu_08 -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (12.1.2012 0:10:59)

ziki maleni je stvarno med medeni, i ja se odusevih, dragi Boze pomozi mu!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>