malenaa -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2013 16:44:45)
|
pingi duso moja... svevisnji nas nagradio... u isto vrijeme smo onda bile trudne... evo i sada. ovo je mila nagrada tako trebamo gledati i tako sebe tjesim sto smo vjerovale u njegovu volju,odluku .. saburale koliko smo mogle. nikada se zaboraviti nece i ne moze... strah ce biti tu i sada i poslije... i svaki dan naredne trudnoce... ali dzaba jake smo mi ..zene lavice !!!!! ja kad god vidim svoj termin sada na papiru 18. april... sledim se :( jer je to dan kad je srce stalo mom sinu i kad sam ga izgubila, rodila a nemala u zagrljaju... i znam da je i to neki znak... iako pomjerim uvijek dan naprijed kad me neko pita jer jezi mse izgovoriti taj datum :( ljubi tebe tvoja druga... bit cemo mi bebele trudnjacice abd... a onda nenaspavane sa podocnjacima hjehehehe pa se smijati i plakati kad se svega sjetimo. IZVORNA PORUKA: Pingvina Tuzna..jer je sedmi oktobar... Jer bi mozda slavili prvi rodjendan...ili se spremali za njega, mozda bili umorni poslije njega. A nismo..Ne usudim se pisati dalje. Necu da ljutim Boga, ali znaj pticice moja da nisi zaboravljena. Znaj da te i sad spomenemo cesto....i volimo te kao i onog prvog dana kad smo ugledali pozitivan test. Snijeg, nikud se makunti ne moze, krov podstanarske kuce prokapio na milion mjesta..a mi smo bili najsretniji ljudi na svijetu. Tu ti je kazu ljepse...kazu da ste vi dzennetske pticice...pa ko smo mi da se bunimo Gospodarevim odredbama?? Prihvatiti je moramo, ali da boli-boli. I nikad prestati nece..Samo se nadam da ces me ipak u nekom boljem svijetu jednog dana uhvatiti za ruku...zovnuti mamom...oviti svoje rucice oko mog vrata. Da cu udahnuti tvoj miris i da ce ova bol nestati. Kazu da tamo gdje si ti nista ne boli. A dusa???Boli li dusa sto puta se upitam....
|
|
|
|