RE: Danas sam tužna :( (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Medi_87 -> RE: Danas sam tužna :( (3.9.2013 15:02:43)

IZVORNA PORUKA: SdZ

... jer mi je zaova izgubila bebu. [sm=smiley19.gif]

žao mi je [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

ziki -> RE: Danas sam tužna :( (3.9.2013 15:04:34)

IZVORNA PORUKA: mamabb

Tetkina zlatica krenula u školu,a ja nikako da se radujem. Tetkinu zlaticu je nana trebala voditi u školu...kad se sjetim njihovog dogovaranja šta će sve da rade po povratku...duša me moja boli...nema nane da je vodi,nema nane da je čeka...

[sm=smiley31.gif]

klemzi -> RE: Danas sam tužna :( (3.9.2013 17:08:01)

IZVORNA PORUKA: Medi_87

IZVORNA PORUKA: SdZ

... jer mi je zaova izgubila bebu. [sm=smiley19.gif]

žao mi je [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

klemzi -> RE: Danas sam tužna :( (3.9.2013 17:08:25)

mamabb [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Medi_87 -> RE: Danas sam tužna :( (3.9.2013 17:11:30)

mamabb [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Apotekarka -> RE: Danas sam tužna :( (13.9.2013 17:25:58)

Danas sam nesto posebno tuzna ...
-zato sto mi je prijateljica imala drugi spontani(nije ni znala da je trudna)
-zato sto mi s Antoniovim okicamna nesto nije ok
-zato sdto Ani nikako da prodje ojed od cilibara na vratu
-zato sto se mojoj mami blizi rodjendan a ona nije tu[sm=smiley19.gif]

amra_sa -> RE: Danas sam tužna :( (13.9.2013 20:13:05)

Otišla je još jedna mladost , rano, prerano ... [sm=smiley13.gif]
Da ti se dragi Allah smiluje i da te uvede u dženetske bašte, a tvojoj porodici da puno sabura. Zaista mi je žao. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

vila_7 -> RE: Danas sam tužna :( (14.9.2013 9:21:39)

..jer je umrla divna doktorica koja mi je vodila trudnocu sa E. Toliko optimisticna i puna zivota, prenosila je to i na pacijente..... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Teddy Bear -> RE: Danas sam tužna :( (22.9.2013 11:19:11)

Tuzna sam, pretuzna, jos jedan mladi zivot je ugasen, a ostala je ona trudna, sa bebom od nepune 3 godine, da mogu vristala bih na sav glas. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Pingvina -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2013 8:20:29)

Tuzna..jer je sedmi oktobar... Jer bi mozda slavili prvi rodjendan...ili se spremali za njega, mozda bili umorni poslije njega. A nismo..Ne usudim se pisati dalje. Necu da ljutim Boga, ali znaj pticice moja da nisi zaboravljena. Znaj da te i sad spomenemo cesto....i volimo te kao i onog prvog dana kad smo ugledali pozitivan test. Snijeg, nikud se makunti ne moze, krov podstanarske kuce prokapio na milion mjesta..a mi smo bili najsretniji ljudi na svijetu.
Tu ti je kazu ljepse...kazu da ste vi dzennetske pticice...pa ko smo mi da se bunimo Gospodarevim odredbama?? Prihvatiti je moramo, ali da boli-boli. I nikad prestati nece..Samo se nadam da ces me ipak u nekom boljem svijetu jednog dana uhvatiti za ruku...zovnuti mamom...oviti svoje rucice oko mog vrata. Da cu udahnuti tvoj miris i da ce ova bol nestati. Kazu da tamo gdje si ti nista ne boli. A dusa???Boli li dusa sto puta se upitam....

veeseelaa -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2013 8:22:14)

.Samo se nadam da ces me ipak u nekom boljem svijetu jednog dana uhvatiti za ruku...zovnuti mamom...oviti svoje rucice oko mog vrata. Da cu udahnuti tvoj miris i da ce ova bol nestati

aBd

Pingi [sm=smiley31.gif]

Mrvica_83 -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2013 8:58:57)

Pingi , Vesela [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Eto ja se trudim svojski da ne mislim mnogo o tome .. Sve mislim napravit cu grijeh i naskoditi tuznim mislima ovom malom srcu koje kuca ispod moga [sm=smiley27.gif] Prosao je taj datum kad sam trebala roditi svoju prvu bebu ..Nekako .. 13. maj .. U Boga se uzdam da cemo se sresti na nekom boljem mjestu .. Ne zelim zaboraviti radost ali i tugu koju smo osjecali .. Ona je neizbrisivi dio nas .. Urezani pecat na dusi .. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Blizi se i datum kad smo je izgubili 24.10.13 a ja sam jaka jer takva moram biti .. Jer je tacno mjesec nakon tog datuma predvidjeni dolazak naseg drugog pileta .. teski su momenti kad tuga legne na dusu ..

Medi_87 -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2013 9:04:10)

[sm=smiley13.gif]Pingvina, Mrvice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

toncica -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2013 9:28:55)

Pingi , Mrvica i ostale jako mi je [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. Saljem vm [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
podrske .

Mrvica_83 -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2013 10:05:00)

Medi , Toncice [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

klemzi -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2013 12:51:49)

Cure moje [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

malenaa -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2013 16:44:45)

pingi duso moja...
svevisnji nas nagradio... u isto vrijeme smo onda bile trudne... evo i sada.
ovo je mila nagrada tako trebamo gledati i tako sebe tjesim sto smo vjerovale u njegovu volju,odluku .. saburale koliko smo mogle.
nikada se zaboraviti nece i ne moze... strah ce biti tu i sada i poslije... i svaki dan naredne trudnoce... ali dzaba jake smo mi ..zene lavice !!!!!
ja kad god vidim svoj termin sada na papiru 18. april... sledim se :( jer je to dan kad je srce stalo mom sinu i kad sam ga izgubila, rodila a nemala u zagrljaju...
i znam da je i to neki znak... iako pomjerim uvijek dan naprijed kad me neko pita jer jezi mse izgovoriti taj datum :(
ljubi tebe tvoja druga... bit cemo mi bebele trudnjacice abd... a onda nenaspavane sa podocnjacima hjehehehe pa se smijati i plakati kad se svega sjetimo.

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Tuzna..jer je sedmi oktobar... Jer bi mozda slavili prvi rodjendan...ili se spremali za njega, mozda bili umorni poslije njega. A nismo..Ne usudim se pisati dalje. Necu da ljutim Boga, ali znaj pticice moja da nisi zaboravljena. Znaj da te i sad spomenemo cesto....i volimo te kao i onog prvog dana kad smo ugledali pozitivan test. Snijeg, nikud se makunti ne moze, krov podstanarske kuce prokapio na milion mjesta..a mi smo bili najsretniji ljudi na svijetu.
Tu ti je kazu ljepse...kazu da ste vi dzennetske pticice...pa ko smo mi da se bunimo Gospodarevim odredbama?? Prihvatiti je moramo, ali da boli-boli. I nikad prestati nece..Samo se nadam da ces me ipak u nekom boljem svijetu jednog dana uhvatiti za ruku...zovnuti mamom...oviti svoje rucice oko mog vrata. Da cu udahnuti tvoj miris i da ce ova bol nestati. Kazu da tamo gdje si ti nista ne boli. A dusa???Boli li dusa sto puta se upitam....

Pingvina -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2013 21:56:39)

Hvala vam drage moje...prodje sve...Tuga se negdje zaturi, u neki kutak duse...ali nekad mora da ispliva. Da Bog da mi nikad vise ne krocile na ovu temu.
Malena, jaovo nikom ne rekoh jer me strah..moj termin je aBd 25.03....i dr mi nedavno rece da dijabetcare poradjaju neke 3 sedmice ranije...Ja kad sam sabrala i oduzela, lose mi doslo. Jel moze bas tako da se potrefi???? Izdrzi ljubice moja obradovace nas dragi Bog insaAllah!!!!

sretna sam jako -> RE: Danas sam tužna :( (8.10.2013 16:55:16)

Pingvina [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

koka i po -> RE: Danas sam tužna :( (8.11.2013 16:12:58)

mah....vise razocarana ...jer je moja dobra drugaroca koja zna u kakavoj smo situaciji,da cu ostati bez posla za cetiri mjeseca,da mm ne radi...u koju sam najvise nade polagala,,,,koju sam molila da me kod sebe zaposli ,zaposlila nekoga drugog...bar da mi je rekla...
ali eto malo me vijest o nasoj klemzi oraspolozi

Honey3 -> RE: Danas sam tužna :( (8.11.2013 16:17:06)

[sm=smiley13.gif] ejh moja koksi [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

EEDITH -> RE: Danas sam tužna :( (9.11.2013 12:07:24)

Nisi više s nama,a ipak jesi..........
i nakon toliko godina teško je prihvatiti da nisi tu,da me ohrabruješ,tješiš,umiriš.......
naučiš životu i vrijednostima u životu.
Volim te braco [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

.........Ne, oni su živi, ali vi to ne znate!

Medi_87 -> RE: Danas sam tužna :( (27.11.2013 12:50:31)

IZVORNA PORUKA: eldinky

i nakon toliko godina teško je prihvatiti da nisi tu,da me ohrabruješ,tješiš,umiriš.......

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Medi_87 -> RE: Danas sam tužna :( (27.11.2013 12:53:32)

Nedostaješ, nedostaješ braco svakim danom sve vise i vise, nema te da me zagrlis, poljubis, da se smijemo zajedno [sm=smiley19.gif] nema, a ja te uzalud trazim u pogledima drugim, jos ne vjerujem [sm=smiley19.gif] 10 tuznih i bolnih godina kako te nema [sm=smiley19.gif] voli te tvoja seka puno, neka ti dragi Allah podari Dzennet i dzennetske ljepote

muaaa -> RE: Danas sam tužna :( (27.11.2013 12:53:42)

IZVORNA PORUKA: eldinky

Da mu dragi Allah podari sve dzenetske ljepote

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>