RE: Danas sam tužna :( (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Apotekarka -> RE: Danas sam tužna :( (10.6.2012 13:21:47)

Otisla je jedna mlada mama....Ostala su dva djecaka 7 i 5 godina....
Lucija draga pocivaj u miru...Iznenada si se razbolila i nazalost brzo i otisla...
Pitam se zasto ON uvijek uzima ljude koji su dobri...A ti si bila jedna od tih divna majka,supruga,osoba...Cuvaj s neb svoje andjele...

Apotekarka -> RE: Danas sam tužna :( (12.6.2012 10:06:13)

Danas je Lucijin pokop...Nismo bile nesto bliske ali bi se uvijek u apoteci ispricaj....Borila se za svoje djecake,samo je o njima pricala....Bila je tako vedra i pozitivna...34 godine,mlade godine....zauvijek si sklopila svoje oci i otisla...Moja mama je imala 33 ...mladost neprozivljena...
Pocivaj u miru Lucija...
Mogu da zamislim tuge danas....otac i majka kopaju svoju kcer,a djeca majku jedinog istinskog prijatelja...

Super Beba -> RE: Danas sam tužna :( (12.6.2012 10:29:41)

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Danas je Lucijin pokop...Nismo bile nesto bliske ali bi se uvijek u apoteci ispricaj....Borila se za svoje djecake,samo je o njima pricala....Bila je tako vedra i pozitivna...34 godine,mlade godine....zauvijek si sklopila svoje oci i otisla...Moja mama je imala 33 ...mladost neprozivljena...
Pocivaj u miru Lucija...
Mogu da zamislim tuge danas....otac i majka kopaju svoju kcer,a djeca majku jedinog istinskog prijatelja...

[sm=smiley13.gif]

Hanady RR -> RE: Danas sam tužna :( (12.6.2012 10:44:11)

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Pocivaj u miru Lucija...

[sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif]

tajcika -> RE: Danas sam tužna :( (14.6.2012 9:26:36)

lijepi mali moj,danas bi ti bio 8. rodendan, ali....nema veze lijepi tetkin pasa sretan ti rodendan i ljubim ja tebe u mislima svojim...

koka i po -> RE: Danas sam tužna :( (14.6.2012 11:56:50)

jesam.

Maya_K -> RE: Danas sam tužna :( (14.6.2012 12:07:22)

Pretužna....sve mi ide nizbrdo.....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

felix -> RE: Danas sam tužna :( (14.6.2012 13:57:33)

fali mi moj unutarnji mir.....vrati mi ga boze......

D_K -> RE: Danas sam tužna :( (25.6.2012 11:44:59)

i tuzna sam i ljuta koliko idiota jurca po nasem gradu..
gledam sliku djevojke koja je ni kriva ni duzna sada u bolnici i bori se za zivot..
[sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif]

maja78 RR -> RE: Danas sam tužna :( (25.6.2012 12:18:24)

IZVORNA PORUKA: D_K

i tuzna sam i ljuta koliko idiota jurca po nasem gradu..
gledam sliku djevojke koja je ni kriva ni duzna sada u bolnici i bori se za zivot..
[sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif]

potpisujem

i mislim da i znam ko je djevojka

bellla -> RE: Danas sam tužna :( (25.6.2012 12:25:00)

:( gdje ste vidjele sliku

rerica -> RE: Danas sam tužna :( (25.6.2012 12:31:33)

U biti tuzna sam svaki dan pomalo al....

Osmijeh ne znači da si uvijek sretan, nego da si dovoljno jak da se osmjehneš i kad boli..

D_K -> RE: Danas sam tužna :( (25.6.2012 13:01:34)

IZVORNA PORUKA: bellla

:( gdje ste vidjele sliku

na depo.ba je objavljeno ime pa sam pogledala na fejsu :((
lutka..

smajli80 -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 10:58:12)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]Danas sam jako tužna[sm=smiley19.gif]

Na današnji dan prije 9 godina moja mama nas je zauvjek napustila i preselila se na onaj drugi svjet[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].
Izdahnula je na mojim rukama[sm=smiley19.gif].
Kažu da vrijeme liječi sve i da s vremenom tuga nestaje,ali u mom slučaju nije tako,tuga je i dalje tu samo se naučiš živjeti sa njom.

Draga moja mama volim te najviše na svjetu i posvećujem ti ovu pjesmu:

http://www.youtube.com/watch?v=NzALAIK6Ymo

veeseelaa -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 11:02:49)

draga smajli baš me rastuži [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
suosjećam s tobom
drži se

Skvo RR -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 11:07:47)

[sm=smiley19.gif]

Medić* -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 11:08:21)

Smajli80 zao mi je, suosjecam sa tobom.

Ona je sada na boljem mjestu.

Znam kao ti je, razumijem te [sm=smiley19.gif]

Moja je preseila prije 14 godins u 38 g zivota. Tuga i bol su isti, bit ce uvijek tako. Samo se naucimo da zivimo bez njih.

Ubrzo nakon toga izgubili smo i oca u 44 g zivota. To nas je jos vise dotuklo. Neka im je rahmet, zauvijek ce biti u nasm mislima i srcima[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

D_K -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 11:16:52)

IZVORNA PORUKA: smajli80

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]Danas sam jako tužna[sm=smiley19.gif]

Kažu da vrijeme liječi sve i da s vremenom tuga nestaje,ali u mom slučaju nije tako,tuga je i dalje tu samo se naučiš živjeti sa njom.

kao da sam ja pisala.. ovih dana se isto osjecam [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
nisi jedina draga smajli [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

smajli80 -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 11:25:52)

Ubrzo nakon toga izgubili smo i oca u 44 g zivota. To nas je jos vise dotuklo. Neka im je rahmet, zauvijek ce biti u nasm mislima i srcima

Svima vam od [sm=smiley27.gif] hvala na rječima utjehe.

medic i ja sam takođe izgubila oca godinu dana prije majke[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].Ostale smo sestra i ja same.Ali HB imamo jedna drugu.

Dala bih sve na svjetu da barem za tren mogu osjetiti njihov miris i čuti topao glas[sm=smiley19.gif].

Ostalim forumašicama koje imaju tu privilegiju u životu da imaju svoje roditelje poručujem da još danas odu kod svoje mame i čvrsto je zagrle ili je nazovu telefonom jer niste ni svesne koliko ste bogate i koga imate kraj sebe.

D_K -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 11:27:29)

joj draga smajli
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Medić* -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 11:40:10)

IZVORNA PORUKA: smajli80

Ubrzo nakon toga izgubili smo i oca u 44 g zivota. To nas je jos vise dotuklo. Neka im je rahmet, zauvijek ce biti u nasm mislima i srcima

Svima vam od [sm=smiley27.gif] hvala na rječima utjehe.

medic i ja sam takođe izgubila oca godinu dana prije majke[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].Ostale smo sestra i ja same.Ali HB imamo jedna drugu.

Dala bih sve na svjetu da barem za tren mogu osjetiti njihov miris i čuti topao glas[sm=smiley19.gif].

Ostalim forumašicama koje imaju tu privilegiju u životu da imaju svoje roditelje poručujem da još danas odu kod svoje mame i čvrsto je zagrle ili je nazovu telefonom jer niste ni svesne koliko ste bogate i koga imate kraj sebe.

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Veliko blago imaju, nase blago je otislo, ostaje nam da se sjecamo u molitvama, a takodjer bih sve dala samo da ih na kratko osjetim. Dosta njihove odjece cuvamo, u maminim pidzamama se osjecam najbolje, osjetim njenu ljubav, blizinu i toplinu [sm=smiley27.gif]

Umrla mi je u Sa, dosla je meni kada sam fakultet upisala, za tri sedmice iznenada otisla. KCUS zaobilazim, sve me podsjeca na te dane [sm=smiley19.gif]

Od sudbine se ne moze pobjeci.

HBg imate jedna drugu, nas je cetvoro, veznai smo kao pupcanom vrpcom i dan danas. Ako nemamo njih imamo bar jedni druge. Svaki Bajram me razalosti, svaka tuzna i sretna situacija u nasoj porodici nas potresaju zato sto njih nema. Mora se zivjeti dalje.

D_K -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 11:48:03)

mene ovih dana vuce zelja samo da pomilujem babi ruku.. samo to.. mozemo i da sutimo, ne moramo nista pricati ali da ga drzim za ruku..

smajli80 -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 11:50:16)

D_K,medic [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Majko moja mila kakvih sudbina...

Ali sutra je novi dan i nova nafaka dignimo glave i naprjed jer nazad nemože...

bebix -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 12:15:17)

Mislim da cemo dok smo zive biti svjesne gubitka s kojim zivimo od kako smo ostale bez roditelja, moja mama je umrla prije dvije i pol godine, babi mi je 21.06.bila 17-ta godisnjica smrti, ali hB imam svoju porodicu i brata i sestru, ima sve gore od goreg mm je ostao 92 i 93 bez oboje roditelja, a jos je jedinac[sm=smiley19.gif], tako da treba biti zahvalan svako ko ima poslije roditelja barem brata ili sestru[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Lady26 -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 12:17:07)

Svima jedan veliki [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>