Medić* -> RE: Danas sam tužna :( (26.6.2012 11:40:10)
|
IZVORNA PORUKA: smajli80 Ubrzo nakon toga izgubili smo i oca u 44 g zivota. To nas je jos vise dotuklo. Neka im je rahmet, zauvijek ce biti u nasm mislima i srcima Svima vam od [sm=smiley27.gif] hvala na rječima utjehe. medic i ja sam takođe izgubila oca godinu dana prije majke[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].Ostale smo sestra i ja same.Ali HB imamo jedna drugu. Dala bih sve na svjetu da barem za tren mogu osjetiti njihov miris i čuti topao glas[sm=smiley19.gif]. Ostalim forumašicama koje imaju tu privilegiju u životu da imaju svoje roditelje poručujem da još danas odu kod svoje mame i čvrsto je zagrle ili je nazovu telefonom jer niste ni svesne koliko ste bogate i koga imate kraj sebe. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Veliko blago imaju, nase blago je otislo, ostaje nam da se sjecamo u molitvama, a takodjer bih sve dala samo da ih na kratko osjetim. Dosta njihove odjece cuvamo, u maminim pidzamama se osjecam najbolje, osjetim njenu ljubav, blizinu i toplinu [sm=smiley27.gif] Umrla mi je u Sa, dosla je meni kada sam fakultet upisala, za tri sedmice iznenada otisla. KCUS zaobilazim, sve me podsjeca na te dane [sm=smiley19.gif] Od sudbine se ne moze pobjeci. HBg imate jedna drugu, nas je cetvoro, veznai smo kao pupcanom vrpcom i dan danas. Ako nemamo njih imamo bar jedni druge. Svaki Bajram me razalosti, svaka tuzna i sretna situacija u nasoj porodici nas potresaju zato sto njih nema. Mora se zivjeti dalje.
|
|
|
|