sarah -> RE: Sjećanje na Tošeta (16.9.2008 16:04:17)
|
Znam da je danas 11 mjeseci od njegove pogibije, jutros cim sam vidjela datum, sjetila sam se. Ehhh, bila sam njegov veeeeliki fan. Isla sam na njegove koncerte i zeljno sam iscekivala njegov skorasnji koncert u Sarajevu, koji se, eto, nikad nije odrzao. Vidjela sam ga zadnji put na Radijskom festivalu u Zenici, samo mjesec i po prije te nesrece. Drago mi je da sam ga tad vidjela, iako je bilo sa distance, ali ni slutila nisam da ce to biti zadnji put da sam ga vidjela zivog. Voljela sam i njega i njegove pjesme i bas sam se cesto pitala kako ga je onako Bog dragi stvorio za sve. Bio je lijep, zgodan, pametan, fenomenalan glas, veliki vijernik... Jos uvijek ne mogu vjerovati da ga nema. I ja sam plakala kad sam saznala tu strasnu vijest, bilo mi je jako tesko, a da stvar bude jos gora, moje vjencanje je bilo zakazano samo nekoliko dana poslije njegove pogibije. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] I danas rado slusam njegove pjesme i cini mi se kad god vidim njegov spot da bi mogla plakati. Neka pociva u miru i da mu dragi Bog podari dobro na onom svijetu.
|
|
|
|