mishkica -> RE: zanimanje vasih muzeva (27.4.2013 21:02:21)
|
IZVORNA PORUKA: ninulina IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: mishkica , a u kuci sve radi, i moler i keramicar, popravlja svasta, radi oko vode, struje, hodajuci internet, i da vam kazem pored njega se vrlo lahko covjek podje osjecati glup, taj svasta o svemu zna, a i sve ga zanima[sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] moj je apsolvent na ETF u Sa - telekomunikacije, ima CISCo certifikat i radi u struci administrator za mreze i sisteme a ovo citirano istoooo !!!! Za laptope je majstor(to je sam naucio i to se ne uci ni u jednoj skoli, i to popravlja privatno kuci) za struje je majstor cijeloj familiji, bio ucenik generacije u elektrotehnickoj skoli, zna razvoditi struju, popravljati kvarove, ma sve oko struje.. keramicar u kuci je nedavno postao[sm=smiley36.gif] moram slikati kupatilo predivno je uradio:))) majstora nikad ne zovemo, voda,struja,zidanje, ovaj sve zna engleski parla bolje od mene a dana ga nije ucio u skoli sve pjesme iz bukvara napamet jos zna, a kad je poceo navoditi hemijske elemente iz PSE ja sam se frapirala kakvu memoriju ima:) rekla sam da hifz mora nauciti inace ga nema!!! aman ženo da ti nisi udana za mog nerođenog brata??? MADA NAM NIJE PRIJAVIO DA SE ŽENIO [sm=smiley36.gif] znači sve ovo što čitam kao da mi brata neko opisa [sm=smiley36.gif] Bebice sve znam, mi kucu pravili, majstori nisu nista radili osim ozidali, e i to je njemu puno, sve drugo je sam radio, i sve mu ide ruci, sveki uvijek kaze da zali sto nije isao na fax, ali on je mlad poceo raditi( sa 19 ipo ) i nije imao volju za studiranjem, vec se onako zanima za sve, njemacki super govori, ja sam diplomirala, a on o svemu vise sve zna, jedino ja gramatiku i pravopis nas bolje znam od njega, vidi sto se tjesim[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]i njega svi za sve zovu, nekad i ne valja svasta znati..ninulina prepoznajes li i u mom brata[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|