RE: zanimanje vasih muzeva (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Statistika RR

Poruka

CombatKitten -> RE: zanimanje vasih muzeva (25.3.2013 13:33:51)

dipl. ecc, (aBd uskoro magistar) po struci. po zanimanju bankar.

elmaL -> RE: zanimanje vasih muzeva (25.3.2013 14:43:12)

Moj je dipl. inzinjer informatike [sm=smiley1.gif] tako su mu ovdje nostrificirali diplomu, inace je zavrsio u Hagu, jer je zivio u Holandiji do zadnjih 6 godina... trenutno radi u uredu za odnose s javnoscu.

mishkica -> RE: zanimanje vasih muzeva (26.4.2013 20:43:48)

MM policajac na granici, a u kuci sve radi, i moler i keramicar, popravlja svasta, radi oko vode, struje, hodajuci internet, i da vam kazem pored njega se vrlo lahko covjek podje osjecati glup, taj svasta o svemu zna, a i sve ga zanima[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

visnjica1 -> RE: zanimanje vasih muzeva (26.4.2013 20:51:56)

Sta je ovo svi muzevi su zavrsili fakultete, nema ni jednog fizikalca [sm=smiley36.gif]

dandi84 -> RE: zanimanje vasih muzeva (26.4.2013 20:56:22)

Moj je menadžer u jednoj firmi...Nije završio fakultet, ostala mu 3 ispita koja polaže 3 godine na ekonomiji u Sarajevu....Svestran je inače, svašta zna uraditi....

Galicia -> RE: zanimanje vasih muzeva (26.4.2013 22:57:31)

IZVORNA PORUKA: visnjica1

Sta je ovo svi muzevi su zavrsili fakultete, nema ni jednog fizikalca [sm=smiley36.gif]

Ima. Moj je kamiJondziJa.

Svaki dan mu pjevam "joj sto volim miris kamiona".

animagical -> RE: zanimanje vasih muzeva (26.4.2013 23:08:00)

sta fali, ovo ti je kako smo se nadale, dobro smo se udale[sm=smiley36.gif]

visnjica1 -> RE: zanimanje vasih muzeva (26.4.2013 23:11:07)

Galicija ha ha dobra si samo ti pjevaj bit ce njemu sladje raditi [sm=smiley36.gif], ih a i ti pa sa njim u kabinu pa gdje stignete

Alma_27 -> RE: zanimanje vasih muzeva (27.4.2013 11:12:53)

IZVORNA PORUKA: animagical

sta fali, ovo ti je kako smo se nadale, dobro smo se udale[sm=smiley36.gif]

[sm=sad.gif]

EEDITH -> RE: zanimanje vasih muzeva (27.4.2013 12:32:52)

mm je danas dadilja,a i skoro svaku subotu,jer je mama na poslu [sm=smiley36.gif]

inače je dipl. pravnik,muzičar,i još štošta,

u kući zna promijeniti sijalicu,ali zato znam i ja [sm=jezicek.gif]

Alma_27 -> RE: zanimanje vasih muzeva (27.4.2013 17:40:12)

IZVORNA PORUKA: CombatKitten

isto samo sto moj nije uskoro magistar [sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: zanimanje vasih muzeva (27.4.2013 18:54:41)

moj nije zavrsio al pod stare dane studira[sm=smiley1.gif]

visnjica1 -> RE: zanimanje vasih muzeva (27.4.2013 19:30:16)

I moj takodze nije zavrsio zastao je na 2 godini i stalno mi govori ti si kriva sto ja nisam zavsrio fakultet hahaha pa reko dragi sta cekas ja ti ne branim sjedi i zagrij stolicu, a on nece pa nece [sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: zanimanje vasih muzeva (27.4.2013 19:58:18)

IZVORNA PORUKA: mishkica

, a u kuci sve radi, i moler i keramicar, popravlja svasta, radi oko vode, struje, hodajuci internet, i da vam kazem pored njega se vrlo lahko covjek podje osjecati glup, taj svasta o svemu zna, a i sve ga zanima[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

moj je apsolvent na ETF u Sa - telekomunikacije, ima CISCo certifikat i radi u struci administrator za mreze i sisteme a ovo citirano istoooo !!!!
Za laptope je majstor(to je sam naucio i to se ne uci ni u jednoj skoli, i to popravlja privatno kuci)
za struje je majstor cijeloj familiji, bio ucenik generacije u elektrotehnickoj skoli, zna razvoditi struju, popravljati kvarove, ma sve oko struje..
keramicar u kuci je nedavno postao[sm=smiley36.gif]moram slikati kupatilo predivno je uradio:)))
majstora nikad ne zovemo, voda,struja,zidanje, ovaj sve zna
engleski parla bolje od mene a dana ga nije ucio u skoli
sve pjesme iz bukvara napamet jos zna, a kad je poceo navoditi hemijske elemente iz PSE ja sam se frapirala kakvu memoriju ima:)
rekla sam da hifz mora nauciti inace ga nema!!!

lady_bubamara -> RE: zanimanje vasih muzeva (27.4.2013 20:30:36)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

, a u kuci sve radi, i moler i keramicar, popravlja svasta, radi oko vode, struje, hodajuci internet, i da vam kazem pored njega se vrlo lahko covjek podje osjecati glup, taj svasta o svemu zna, a i sve ga zanima[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

moj je apsolvent na ETF u Sa - telekomunikacije, ima CISCo certifikat i radi u struci administrator za mreze i sisteme a ovo citirano istoooo !!!!
Za laptope je majstor(to je sam naucio i to se ne uci ni u jednoj skoli, i to popravlja privatno kuci)
za struje je majstor cijeloj familiji, bio ucenik generacije u elektrotehnickoj skoli, zna razvoditi struju, popravljati kvarove, ma sve oko struje..
keramicar u kuci je nedavno postao[sm=smiley36.gif]moram slikati kupatilo predivno je uradio:)))
sve pjesme iz bukvara napamet jos zna, a kad je poceo navoditi hemijske elemente iz PSE ja sam se frapirala kakvu memoriju ima:)

aman ženo da ti nisi udana za mog nerođenog brata??? MADA NAM NIJE PRIJAVIO DA SE ŽENIO [sm=smiley36.gif] znači sve ovo što čitam kao da mi brata neko opisa [sm=smiley36.gif]

mishkica -> RE: zanimanje vasih muzeva (27.4.2013 21:02:21)

IZVORNA PORUKA: ninulina

IZVORNA PORUKA: Bebica11

, a u kuci sve radi, i moler i keramicar, popravlja svasta, radi oko vode, struje, hodajuci internet, i da vam kazem pored njega se vrlo lahko covjek podje osjecati glup, taj svasta o svemu zna, a i sve ga zanima[sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif]

keramicar u kuci je nedavno postao[sm=smiley36.gif] moram slikati kupatilo predivno je uradio:)))

aman ženo da ti nisi udana za mog nerođenog brata??? MADA NAM NIJE PRIJAVIO DA SE ŽENIO [sm=smiley36.gif] znači sve ovo što čitam kao da mi brata neko opisa [sm=smiley36.gif]

Bebice sve znam, mi kucu pravili, majstori nisu nista radili osim ozidali, e i to je njemu puno, sve drugo je sam radio, i sve mu ide ruci, sveki uvijek kaze da zali sto nije isao na fax, ali on je mlad poceo raditi( sa 19 ipo ) i nije imao volju za studiranjem, vec se onako zanima za sve, njemacki super govori, ja sam diplomirala, a on o svemu vise sve zna, jedino ja gramatiku i pravopis nas bolje znam od njega, vidi sto se tjesim[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]i njega svi za sve zovu, nekad i ne valja svasta znati..ninulina prepoznajes li i u mom brata[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Lady26 -> RE: zanimanje vasih muzeva (27.4.2013 21:12:00)

Trenutno - domacica [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]
I nije neka...ako cemo iskreno [sm=smiley36.gif]

visnjica1 -> RE: zanimanje vasih muzeva (28.4.2013 0:32:22)

Ih kad vec falite vase muzice de da i ja svog, i moj sve zivo zna i u sve se razumije, bilo to kozmetika ili zidanje , on sve zna, crtanje planove a nije zavrsio arhite sam sebe naucio bio je poslovodja u jednoj velikoj firmi i ako nema tu skolu haha to je njegovo sto se svugdje progura, zavrsio za kuhara, plus za kolace i torte plus koktele, vozio bager , kamion, upisao fakultet (2godina ), i na kraju otvorio svoju privartnu firmu i super mu fercara [sm=bravo.gif]

palachinken -> RE: zanimanje vasih muzeva (29.4.2013 15:27:54)

student [sm=hudicek1.gif]

Lady26 -> RE: zanimanje vasih muzeva (29.4.2013 15:33:52)

IZVORNA PORUKA: palachinken

student [sm=hudicek1.gif]

Vjeciti? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ne zamjeri...znam da si ljuta, idi begaj [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

tratinčicaa -> RE: zanimanje vasih muzeva (29.4.2013 15:35:55)

IZVORNA PORUKA: Galicia

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif]

minie -> RE: zanimanje vasih muzeva (29.4.2013 15:55:48)

Ucitelj, ali ni dana radnog staza u struci.

Trenutno je poslovodja u jednoj gradjevinskoj firmi koja se bavi zavrsnim radovima u gradjevinarstvu. I ostalo po potrebi: moler, mehanicar, elektricar...

MicoTico -> RE: zanimanje vasih muzeva (29.4.2013 20:02:22)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Nego, i treba da mu pjevaš, Još ako vozi ovakav http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/85/Red_truck_USA.JPG
, odmah bi bio moj tip[sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: zanimanje vasih muzeva (29.4.2013 20:14:00)

Kad sam ga upoznala vozio ja takvu grdosiju, sad vise ne.
Isla sam cesto s njim na put, nocna voznja. Divne uspomene.
Cesto mi zna reci da kupi sebi kamion i da idemo par godina na turneju Amerike. Naravno da radi, a ujedno da vidimo svasta nesto. Da sam jedno 10 godina mladja mozda i bih, ali sad ne bih.

CombatKitten -> RE: zanimanje vasih muzeva (3.5.2013 13:21:15)

IZVORNA PORUKA: Alma_27

IZVORNA PORUKA: CombatKitten

isto samo sto moj nije uskoro magistar [sm=smiley1.gif]

Onda se razumijemo kad je su pitanju stres i prekovremeni rad !?!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 [9] 10   Sljedeća stranica >   >>