gerberka
|
hej cao...tako mi je drago zbog tebe!!! hvala Bogu, da ide sve kako treba, mogu misliti kako si sretan? Ej, ovako je meni objasnio ginekolog, vezano za prolaktin..znam dam ti ne ides ginicu, ali svejedno..ovdje smo svi zbog visokog prolaktina Kaze on meni, da Bromergon snizava prolaktin , a samim tim utice na redukciju , odnosno, povlacenje adenoma ( adenom ti je nalik na sluz , a nastaje zbog koncetrata prolaktina ). U slucaju da se ne povuce, Bromergon ipak ne dozvoljava rast adenoma Dalje, sa adenomom se zivi kao i bez njega, ne pravi smetnje, kroz zivot furas dalje ..samo se veliki adenomi od mnoooogo centimetara operisu, ali kroz nos..tako je neka tehnika..mada je brat moje komsinice ( covjek poznih godina ) imao adenom kao naranđu, pa ga je umanjio tabletama na nekoliko mm. Nista se dakle ne sekiraj, vazno je se snizio prl Dakle, Bromergon ti odgovara, reagujes na njega, i to je za sad ono sto te treba ciniti sretnim. I meni je danas dobar dan..moj adenom od 1-2mm..kaze ginekolog..toliko je mali da u nalazu pise da postoji sumnja da postoji, a mozda i ne Prl mi je prije 10 dana bio 992, a nakon 7 dana ( vadila sam hormonskli status prije 2 dana ) iznosio je 197 Tako da je mene moj ginic skinuo sa Bromergona od 2 X 1 na jednu polovinu svaka 3 dana , a uveo kontracepciju..pa ce to pomoci, akobogda, za , te kontrola za 2 mjeseca. Jos nesto: mnogo njih nije otislo na mri i ne zna da ima adenoim, a cim kasne ciklusi, maljavost, debljanje, bubuljice po licu i tijelu..sva je to prl. pusa svima i NE UREKLO SE MENI, A NI NIKOM OD VAS SVE LIJEPO STO POSTIGNETE ( umalo danas nisam skocila ginicu u krilo i cmoknula ga od srece ..ipak, treba sacuvati obraz, a Bog zna da li bi me dragi opet vodio njemu Vasa Gerberka
|