Hanady RR -> RE: Gdje na večeru? (16.8.2010 23:53:40)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 draga Hanady, ne mogu da vjerujem da hvalis uslugu kod Bibana!. ja nisam naisla na vece negostoprimstvo u zivotu! prvo svaki put cekamo sat vremena da nam donesu hranu, drugo konobari su uvijek ljuti i neraspolozeni. kad sam bila trudna- visoka trudnoca, tamo sam dozivjela veliku neprijatnost. izvela sam prijateljice na rucak, htjele smo sjesti za sto sa lijepim pogledom i zamolili smo da nam otvore suncobrane jer je bilo jako vruce. uz to sam naglasila da sam trudna i da mi vrucina smeta (mada se stomak vidio iz aviona) .konobar nam je rekao da taj dio baste ne radi i da mozemo sjesti u onaj natkriveni dio! pokvario nam je cejf skroz, jer je gore kao kao da smo negdje unutra a ne vani, nije to to... da bi nakon nekih pola sata kada se popunio ostatak baste fino pustili ljude da sjede za onim stolovima sa suncobranima, otvorili im suncobrane kao da nista nije bilo...bila sam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] i zaklela se da vise nikada necu otici tamo. a da ne govorim da im je porcija ustipakabila prije godinu dana 8km, nema skupljih ustipaka u gradu sigurno! ne znam koliko je sada, mozda jos skuplje... ja hvalim... nism zanovjetalo a prema meni i mojim gostima su uvijek super.... ja sam evo u vrijeme trajanja SFF-a sa suprugom i prijteljicama iz beča i zagreba nakon projekcije filam nazvala telefonom da imam stol...došla gore za 7 minuta piše moj stol rezervisano i prezime...konobar više nego prijazan...što sam i prije doživljavala. Pojeli smo more svega...od hladne plate , raznih sireva do mesa ispod sača i uštipaka koji su i sada ( km ali toliko su i na Čavljaku a razlika u uštipcima drastična.... ja uvijek dobijem stol koji poželim...bilo vani ili unutra ako prije toga nije rezervisan... ja nisma imala neugodnosti pa je logično da pohvalim... recimo meni je razočarenje restoran lajt... prije je bilo bolje...sada usluga je ispod svakog nivoa...a nekome vidiš nije tako.... logično...svi imamo svoja sikustva... ja samo nebih voljela da mi neko preporuči neki restoran za koji se zna da se deesilo tovanje hranom ili pićem a ostalo...sve se može prevazići...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|