|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jezicke pogreske
12.6.2010 0:00:55   
Hannan
Sad mi naumpade....Sjedi Muaz neki dan igra se i mrmlja:"otorinGoRaLingoRoLija". Cuo valjda od starije djece, a ispraviti ga nema sanse.
Danas se vozimo i ispred nas ogromna cisterna, "mama jel ono voz", ma nije, voz nema tockove, to je cisterna, "ahaaa, to je cisterm". :)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 251
12.6.2010 0:03:48   
dinaa
Kaze moja curica da joj je braco isao na reskuziju(ekskurziju)user posted image user posted image user posted image
i ostavi to braco to je maminovo(mamino)user posted image user posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 252
12.6.2010 0:07:46   
Ilhana RR
moja lamija zove crvenkapicu clvenkaca =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 253
12.6.2010 0:22:04   
Anoniman
Evo i nas malo..

moja Dzejla kaze lijepo dane u sedmici medzutim ima tu kad kaze :
Srijedak-srijeda
cevrtak-cetvrtak
teta u vrticu se zove louise, ona je zove sise user posted image user posted image user posted image
mangup-suncanice(kad god bi ih stavila mi bi je zvali mangup,sad ostadose suncanice da su mangup)
karone-makarone
okaz-jogurt user posted image user posted image user posted image ...neke od ovih rijeci su iza nas i izgovaraju se kako i trebaju user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 254
12.6.2010 0:57:22   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..dobriuser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 255
12.6.2010 20:14:15   
lillyy85
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Moja 5-godišnjakinja kuharica stavlja cekelju, i čundovatom kašikom (pjenjača) muti ljubljanca i bljebljanca.

Oplakah!!!user posted image user posted image user posted image

Od moje rodice mali govori:
pašgete-špagete
kamaroni-makaroni
kukurika-kokoška
pukica-kupusa

meni lično je najjača riječ žuljalka a to vam je etiketa na majiciuser posted image

i da,sam sebe zove Fef tj.šef i obavezno priča o sebi u ženskom rodu: Šta si Hamza jeo? -Hanza(Hamza) jela pittttee(pizze)
Koliko godina imaš?- Hanza imala 3 godine a pokazuje 2,koliko i imauser posted image user posted image

mama je glagol od glagola RADITI ;)

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 256
12.6.2010 20:37:24   
lillyy85
Pardon,žuljalka  je govorio Inas i braću Dina i dala zvao  dindal,on je malo veći bio i imao 4 godine tada user posted image

A Hanza govori i : sat- tika tak, node-noge,grudnjak-sise,krompir-pomki,sve čega se boji je krokodil pa je jučer kad je vidio  glistu izvalio :nano eno kjokodila,uješće me za noduuser posted image

Danas je stavio šerpicu ispod majice i ide ka meni i kaže: Džidžo(a bila sam dada,gaga,adžila-čitaj Dželila) imam i ja Kemu u stomaku i pupak imamuser posted image

A neki dan me pitao: šta će ti bebač u stomaku? Kažem ja: pa moja beba je mala,moram da je nosim... Kaže on: aha...a imal' ona kjila?  kažem ja: pa nema bebo..ima noge  Kaže Hanza: pa šta je onda nosiš ako ima noge?! user posted image
Dijete od 2.5 god user posted image

(odgovor članu lillyy85)
Neposredna veza do poruke: 257
12.6.2010 21:48:29   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image ...super su svi, majke mi...
ja uživam čitati njiove provale

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu lillyy85)
Neposredna veza do poruke: 258
15.6.2010 18:10:00   
acudesa
govori sam sa sobam: jednostavno-dvostavnouser posted image user posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 259
15.6.2010 18:16:59   
lillyy85
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 260
16.6.2010 21:29:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
govori sam sa sobam: jednostavno-dvostavnouser posted image user posted image

user posted image user posted image  za budućeg lingvistu user posted image user posted image

Najnoviji biseri moje srećice:
pitelji - prijatelji
pčep - čep
duda - voda
mujaja - bumdijada (refren jedne pjesme na Discovery kanalu)

< Poruku je uredio pingpong -- 16.6.2010 21:30:01 >

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 261
17.6.2010 21:37:36   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image  baravo, mala raja
Evo mog novog: pravimo zajedno ćufte...i on poneku napravi bolje od mene...trudi se..ostalo još malo smjese, a ja odem da pripremim tavu, a on će to dovršiti...držim ga u "kontaktu pričom" da šta ne zabrlja, pošto ga ne vidim..
-Mili, praviš li?
-Pravim!
-Jesu li lijepe kuglice?
-Nisu, krugovi su!
(ja da iskoristim momenat da mu pojasnim razliku između kruga i kugleuser posted image )
-Sine, to su kuglice!
-Nisu, mama, krugovi su
-Čekaj, eto me da vidim....(imala sam šta vidjeti, fakat je bio upravu, svaku ćuftu mi je pritisnuo dlanom svom snagom i napravio krugoveuser posted image user posted image user posted image user posted image ) pošizila sam...al, eto, bar zna šta je kruguser posted image

< Poruku je uredio acudesa RR -- 17.6.2010 21:39:38 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 262
17.6.2010 22:03:59   
Medić*
ah dusa draga, mozda se momku jele pljeskavice a ti navalila sa kuglama i cufticama user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 263
17.6.2010 22:16:59   
*pcelica*
Evo da vam i ja ispricam provalu moje starije kcerke. Dok je na tv-u trajala ona emisija zaplesimo njoj je favorit bio Jasmin Adrovic, i tako jednu vece mm okrene onaj broj za glasanje i da joj slusalicu. Suti ona i polahko spusta slusalicu i ja je pitam: "sta je bilo Ajla". Kaze ona onako hladno:"Ma nista, kazu hvala na silovanju"(hvala na sudjelovanju) Mm i ja prvo se sokirali a onda pola sata nismo mogli sebi doci od smijeha

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 264
17.6.2010 23:54:51   
myb@by

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Evo da vam i ja ispricam provalu moje starije kcerke. Dok je na tv-u trajala ona emisija zaplesimo njoj je favorit bio Jasmin Adrovic, i tako jednu vece mm okrene onaj broj za glasanje i da joj slusalicu. Suti ona i polahko spusta slusalicu i ja je pitam: "sta je bilo Ajla". Kaze ona onako hladno:"Ma nista, kazu hvala na silovanju"(hvala na sudjelovanju) Mm i ja prvo se sokirali a onda pola sata nismo mogli sebi doci od smijeha

hahhahahahahhahah sex maniac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ona je moja legenda

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 265
17.6.2010 23:57:52   
acudesa

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 266
17.6.2010 23:59:30   
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: myb@by

hahhahahahahhahah sex maniac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ona je moja legenda

Kako zaboravih sex maniac to je izvala sedmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 267
18.6.2010 0:00:23   
myb@by

IZVORNA PORUKA: myb@by

Kako zaboravih sex maniac to je izvala sedmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ajla nam je glavna u mahali, da je nema trebalo bi je izmisliti user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 268
18.6.2010 0:21:46   
*pcelica*
A Natasa Bekvalac : Kao nikotin ti jos trces mojim venama (By Ajla)
user posted image user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 269
18.6.2010 10:05:31   
Anoniman
Pokrij me samo "prestomaka"!user posted image user posted image user posted image
Eno "jeverice"user posted image
"Halazlas"
"Moravljanje" moram ici do kraja vrata "paka" i "vraja" ostavljammmmuser posted image

Neposredna veza do poruke: 270
18.6.2010 14:38:37   
mamine oci
bungaskange-kutija za nakit nidje veze al kod Fatiha sve moguceuser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 271
18.6.2010 14:50:39   
Hanady RR
moja starija djevojčica ima svojih bisera...nekada nam treba prevodioc ali meni je nagore sto nakon njenog pogresnog nazivanja određenih stavri i pojva ona nastavlja po svom.
Elem,
kupim joj ja nedavno dvodjelni kostimić za plažu...i ona sva sretna naravno vise zbog gorenjg dijela nego gaćicauser posted image i hvali se ona svima hvali...kad u neko doba kaze...joj babao haj mi obuci kupaći kost onaj za sike sto mi je mama kupila....

zaova mi bila tu...pa gleda zena sta mi djete traži i kaže...e garant pretjerujes kakve su to kosti za sike majketi...samo pare na gluposti bacate...user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim u pravu je glupost je već kupljena al zamisli kupaći KOST za sikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 272
18.6.2010 18:13:03   
acudesa
brašina-brašnouser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 273
19.6.2010 14:03:02   
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

moja starija djevojčica ima svojih bisera...nekada nam treba prevodioc ali meni je nagore sto nakon njenog pogresnog nazivanja određenih stavri i pojva ona nastavlja po svom.
Elem,
kupim joj ja nedavno dvodjelni kostimić za plažu...i ona sva sretna naravno vise zbog gorenjg dijela nego gaćicauser posted image i hvali se ona svima hvali...kad u neko doba kaze...joj babao haj mi obuci kupaći kost onaj za sike sto mi je mama kupila....

zaova mi bila tu...pa gleda zena sta mi djete traži i kaže...e garant pretjerujes kakve su to kosti za sike majketi...samo pare na gluposti bacate...user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim u pravu je glupost je već kupljena al zamisli kupaći KOST za sikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a moja je kupaci kostim zvala sise user posted image user posted image
Jednom sa nanom krenula u prodavnicu i kad su prolazile pored pijaceona fino prisla teti i pitala je:"a jel imate sise za moju mamu"user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 274
19.6.2010 14:13:58   
Medić*
ovih dana smo poceli sa sastavljanem recenica, pa jedna od njih glasi ovako, mama daj kaka user posted image , drzeci sa za guzu, daj mu znaci: daj i evo, kad ustaje ujutru jos u krevecu govori mama tatih pipi cahi- mama Fatih pije caj, juce mu cijeli dan nisam htjela staviti pampers, stalno se piskio u gace i kad mu vise to dosadilo otisao po pampers i kaze, mama daj pampi - mama evo pampers user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

sta vam je

slabost , na sta "padate" , slaba tacka

molim odg (98%)

molim odg (2%)

Broj svih glasova: 65

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *