mala_sa -> RE: Fondant 2 (7.4.2013 23:10:08)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: mala_sa IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: Hanady RR Hvala drage moje...slavljenici se dopala...željela je balerinu kitiku, a dala mi odriješene ruke...pa je kreacija baš lijepo ispala... a priča se i ukusno[sm=smiley36.gif] sama ne mogu hvaliti naravno a jela sam je[sm=smiley36.gif] preukusna je BILA [sm=jezicek.gif] nila je prava riječ za sve... sad kontam čime da presječem..a znam šta radih 24 sata prije[sm=smiley36.gif] Hanady molim te ako mozes napisi mi koju si tortu pravila, i kolke su ti mjere? Ja trebam sad djecaku da pravim za rodjendan ovako pravougaonog oblika, i minimalno za 25 ljudi. Ova tvoja kitika mi se bas svidja, nekako na njoj cvrsto stoji fondan i izgleda dovoljno velika [sm=smiley1.gif]. ovo je jedna torta imenom Farah[sm=jezicek.gif] kombinacija nekoliko recepta torti :) za dosta je osoba...preko 25 sigurno...ja sma iz nje poslužila cjelodnevne goste na farahitnom rođkasu...sad mi mrsko računt al mislim da 50 silidnih komada iz nje možeš dobiti[sm=smiley36.gif] a recept ću ti staviti ne temu torte evo sada u omjeru za ovaj pravougaonik :) http://www.ringeraja.ba/forum/m_29249/mpage_74/key_/tm.htm#1702923 Hanady hvala ti punooo, nadjoh je na temi i mislim da je bas to to [sm=smiley1.gif] A bas mi treba neka tako poveca od goje mogu dobiti podosta komada, jer vise nisam sigurna za broj prisutnih osoba [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|