aidana -> RE: Fondant 2 (16.4.2014 21:39:21)
|
Hvala ti puno sto si se potrudila da mi sve objasnis, evo jos mojih pitanja i odgovora[sm=smiley1.gif] [/quote]Ja ne znam koje boje ti koristiš, koje si kupia...marku mi reci pa ti damo savjete kako dobiti i koristiti najbolje.. [/quote] Kupila sam danas crnu boju u slatkoj caroliji, COVE, iz Italije. Covjek sto je radio kaze da je bolja od eterike, navodno. Crvenu imam eteriku u prahu, je li moze u prahu ili mora biti tecna? [/quote] Kada ga naparviš staviš ga u najonske vrećice na sobnoj temperaturi da zraka ne bude da ga dotakne...i tako napravljem može dugo stajati i koristiti se... Elem i fondat i figure je najbolje čuvati na sobnoj temperturi al da nije pretoplo naravno... kada završiš sa radom, naparviš figuru staviš na tortu osušenu onda sve zajedno čuvaš u frižideru naravno...do jela, korištenja... [/quote] Ako sam dobro shvatila mogu ga obojiti i staviti u najlonsku vrecicu, ali ne mogu napraviti figurice i staviti u najlonsku vrecicu jer se one moraju osusiti na zraku ili? Mogu li se one cuvati na zraku neko vrijeme? Sto se tice boje koze to mi se ne isplati kupovati posebno boju jer ne pravim cesto torte. Moracu mijesati.
|
|
|
|