Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam trenutno "na paralelki", idem sama na aerobik, a od juče sam krenula i sa svojom curicom (bila je pravi profi,baš joj se svidjelo), ali sam i dalje vjerna projektu ZM koji će, nadam se, ipak brzo zaživjeti.
RE: Gdje na fitness u Sarajevu? 15.4.2014 11:35:31
Lady26
IZVORNA PORUKA: ENSY
Zna li neko dobar fitnes na vojnickom polju? ili negdje blizu V.polja?
Ima na kruznom toku u onoj maloj poslovnoj zgradi, imaju fin program, na spratu je sala za pilates, zumbu, step i sl + 2-3 sprave, a u prizemlju je teretana Preporucujem
RE: Gdje na fitness u Sarajevu? 16.6.2014 12:30:47
eminesqu
IZVORNA PORUKA: anitaa
Ja sam trenutno "na paralelki", idem sama na aerobik, a od juče sam krenula i sa svojom curicom (bila je pravi profi,baš joj se svidjelo), ali sam i dalje vjerna projektu ZM koji će, nadam se, ipak brzo zaživjeti.
toku
anitaa gdje ides na aerobic?
RE: Gdje na fitness u Sarajevu? 17.6.2014 14:52:53
Alverde
ENSY preporučila bih ti Terzo Gym na Alipasinom; Trg međunarodnog prijatelstva mislim kod Ase, znam da ćeš odmah reći otkud dole kad sve bilderi dolaze, ali su ljudi super, niko te ne gleda, svako svoje radi. teretana je super opremljena, barem je imala sve što je meni trebalo, a ako si za aerobic imaju i to, vodi Sanela koja je pravi profesionalac. Ispada kao reklama, ali stvarno sam i ja tamo po preporuci otišla i prezadovoljna bila. Sve ih pitala što me zanima, napravili mi plan ishrane, plan i program vježbi za mršanje i oblikovanje onog što je meni bio problem a cijena je smiješna u odnosu na ostale, 35KM za korištenje teretane svaki dan Što je najbitnije smršala sam za manje od mjesec dana 5kg držeći se njihovog plana i programa ishrane i vježbi
RE: Gdje na fitness u Sarajevu? 1.12.2014 17:12:48
aidana
Hvala na prijedlozima
https://www.facebook.com/nvg.sport?fref=ts kod ovih jedan broj nije u funkciji a drugi broj nedostupan i nisam dobila odgovor na fb poruku. Ne znam kako misle da se ljudi prijave
https://www.facebook.com/nvg.sport?fref=ts kod ovih jedan broj nije u funkciji a drugi broj nedostupan i nisam dobila odgovor na fb poruku. Ne znam kako misle da se ljudi prijave
RE: Gdje na fitness u Sarajevu? 18.3.2016 16:49:58
Visnja RR
U Tibri (zgrada gdje je Bingo pa s druge strane) počinje fitnes s programom ishrane i stručnim timom koji prati vaše vježbe i daju vam instrukcije za zdraviji život... Večeras i sutra probni časovi Početak u 18:30
Kako sam informisana biće svaki dan osim nedjelje....