|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čizme :-)
18.1.2013 0:02:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Galicia

1 i 4.

opet imamo isti ukususer posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1401
18.1.2013 2:49:51   
Galicia

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Galicia

1 i 4.

opet imamo isti ukususer posted image

I ja volim dop..njake. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1402
18.1.2013 9:09:27   
Emmy
4. su superuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1403
18.1.2013 9:10:39   
Emmy
Moje nove za zime :-)

http://www.peterglenn.com/product/khombu-arctic-2-boot-womens

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1404
18.1.2013 9:44:16   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: amra_sa

Obzirom da ja volim gležnjače da vas pitam koje su po vašem mišljenju najbolje ? user posted image

meni se iskreno ni jedne ne dopadaju.user posted image .eto kada bi bas morala da biram..onda cetri...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 1405
18.1.2013 10:03:25   
ziki
Meni se ove 1. nikako ne sviđaju. 3. su onako lijepe, al bih ja sebi uzela 4.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1406
18.1.2013 10:07:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Emmy

e ove su prave za nase bljuzge, odlicneuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1407
18.1.2013 10:08:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ziki

Meni se ove 1. nikako ne sviđaju. 3. su onako lijepe, al bih ja sebi uzela 4.

meni se 3.nikako ne svidjaju, ne volim ovakav dzon. 4. su mi najljepse, pa 1. a 2. su mi previse obicne

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1408
18.1.2013 10:13:41   
Visnja RR
cizme za zimu na petu su savrsene 3. :) slicne kupih ... a ako zelis ravne a tople onda vjerovatno 1. a 4. savrsen sa leviske

al 3. su savrsene i za pantalone i za suknju... a ovaj dzon je kao da hodas po spuzvi ... preudobne

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1409
18.1.2013 11:01:32   
Emmy

IZVORNA PORUKA: Emmy

e ove su prave za nase bljuzge, odlicneuser posted image

Hvala tikiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1410
20.1.2013 18:07:50   
anđelo
kakva je kvaliteta obuće u "Borovu"? Da li je kupovao tu neko ,i da li ste zadovoljni?
Imaju sniženje, pa rekoh da se počastim ako je obuća čemu :) a ako ne onda opet u "Planiku"user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

Neposredna veza do poruke: 1411
20.1.2013 18:22:39   
amra_sa
Eh meni su kao što rekoh sve lijepe. Vidim da vodi 4-tvorka user posted image Meni su izazov 3 -jka, nemam ništa sa ovakvim đonom. Kažete da su udobne, vrijedilo bi probati.
A peta kao peta (veličina pete) mi najviše odgovara kod 4-tvorke. U petak odem do Planike i skužim 5-te user posted image ali nije bilo broja. Hajd poslije ću potražiti na internetu da vam pokažem kako izgledaju. Jesam neodlučna, prava vaga, i to dupla. user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 1412
20.1.2013 18:28:18   
amra_sa
Anđela u Borovu obično kupujem dječju obuću, kvalitet je super. Prošle zime sebi kupim gojzerice za zime, odlične su, ne propuštaju što je najbitnije,a udobne. Po mom mišljenju, nekako mi Planika ima veći izbor za žene (ili je to stvar ukusa, ne znam). A u Astri ima fuša, jednom sam kupila gležnjače, skupe, a neki jeftini i bezvezni đon bio, jedne prilike padala kiša i prostrem se po cesti svom dužinom i širinom, oderem koljena, pantalone, ma sve. Naljutim se i dam ih sestri. user posted image Ona ih pođonila samo. Još su joj u životu. Nego kad kupuješ obuću obavezno pitaj da li imaju deklaraciju.

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 1413
20.1.2013 19:22:35   
anđelo

Eh meni su kao što rekoh sve lijepe. Vidim da vodi 4-tvorka user posted image Meni su izazov 3 -jka, nemam ništa sa ovakvim đonom. Kažete da su udobne, vrijedilo bi probati.
A peta kao peta (veličina pete) mi najviše odgovara kod 4-tvorke. U petak odem do Planike i skužim 5-te user posted image ali nije bilo broja. Hajd poslije ću potražiti na internetu da vam pokažem kako izgledaju. Jesam neodlučna, prava vaga, i to dupla. user posted image

vidiš i ja sam vaga ,također dupla i kad kupujem nešto sve moram obići pa se tek onda odlučiti.
U planici imaju čizmice gležnjerice od 80 kim pa dalje...a meni se sviđaju jedne od 99 km..

Kontam sad nešto kupiti za proljetnog vremena...ne bih da budu futrovane već lijepe elegantne na štiklu,
a u borovu imaju sličnih ....znači da tražim sa deklaracijom.o.k. hvala na savjetu user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 1414
20.1.2013 20:10:10   
amra_sa
Eh i meni fali tih proljetnih i ljetnih. Jesenje i zimske obuće mi stvarno ne fali. Baš me zanima na koje gležnjače misliš, vidjela sam i ja jedne oko 100 KM što su mi se svidjele.

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 1415
20.1.2013 20:22:35   
Emica_sa
meni trebaju dobre tene,ali cekat cu jos da dode nova kolekcijauser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 1416
20.1.2013 20:24:21   
animagical

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

meni trebaju dobre tene,ali cekat cu jos da dode nova kolekcijauser posted image

i meniuser posted image cekam mart

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1417
20.1.2013 20:51:10   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

meni se svidjaju one u aldu na fazon starki al kozne, sad su snizene- jesenja kolekcija,. pa mozda uzmem sebi ako bude broja

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1418
20.1.2013 20:53:03   
teacher75
http://www.aldoshoes.com/us/women/shoes/sneakers

Neposredna veza do poruke: 1419
20.1.2013 20:57:37   
teacher75

zato si ti meni legla, to mi je najdrazi znak- mm, lana i vecina prijateljica su vage, kao i bivsi momci, citav zivot sam okruzena vagama, bas mi pasu

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 1420
20.1.2013 21:29:25   
Mirkica
ZA mene obuca Tamaris definitivno pobjedjuje nekako mi bas pase uz nogu i udobna mi , tako da 90 % obuce je ove marke kako i cizmice

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1421
20.1.2013 21:37:25   
Hanady RR
Mirikice Tamaris je i moj prvi izbor uvijek...cijena, kvalitet, udobnost i materijali kao i modeli su mi nekako dragi :)

leona ako nisi bili u Bati...prizemlje BBI ...otiđi :) sniženje je dobro a gležnjača na petu kožnih modela po 99 KM čak...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1422
20.1.2013 21:42:44   
salmy
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

leona ako nisi bili u Bati...prizemlje BBI ...otiđi :) sniženje je dobro a gležnjača na petu kožnih modela po 99 KM čak...

koliko je snizenje u bati? bila sam prije 15 dana...bilo je do 40%

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1423
20.1.2013 21:44:44   
draguljče
Za mene samo Olip obuća dolazi u obzir. Ponešto Tamaris i Bata. Ali mi sa Olipom ne može niko. user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1424
20.1.2013 21:46:13   
amra_sa

zato si ti meni legla, to mi je najdrazi znak- mm, lana i vecina prijateljica su vage, kao i bivsi momci, citav zivot sam okruzena vagama, bas mi pasu

Baš mi je drago, ja opet ne znam ni jednog muškarca vagu, čini mi se puno više žena - vaga ima. Ja sam prva dekada vage, zamalo ne ostadoh djevica user posted image

Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *