|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
8.11.2009 22:15:14   
M kao Mama
što dadada da i tebi spremi jedne one od 10 KM, ja što se ismijasmo danas slatko, hahahahaha

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 376
8.11.2009 22:20:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma

što dadada da i tebi spremi jedne one od 10 KM, ja što se ismijasmo danas slatko, hahahahaha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na to sam skroz zaboravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 377
8.11.2009 22:47:42   
Amelaa RR
Ma mlada nije probelmmm nekako cemo i to zavrsitituser posted image user posted image user posted image ...a sta je to bilo danas ??Ajde ne budite skrticee

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 378
8.11.2009 23:33:11   
reallove
user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 379
8.11.2009 23:34:13   
acudesa
opauser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 380
8.11.2009 23:43:11   
reallove
jesu li lijepe,nemam nijedne od ovih,ali zelja mi je da imam ove smedeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 381
8.11.2009 23:52:45   
remzy
IZVORNA PORUKA: reallove

jesu li lijepe,nemam nijedne od ovih,ali zelja mi je da imam ove smedeuser posted image

zna zena sta valja!!!!user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 382
8.11.2009 23:59:20   
acudesa
zna, dobre su pravo sve, ono znašuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 383
8.11.2009 23:59:53   
acudesa

ja kontala ovo ti slikala pa postavila slikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 384
9.11.2009 0:02:23   
reallove

IZVORNA PORUKA: acudesa

ja kontala ovo ti slikala pa postavila slikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

eee da je srece da sam ja slikala pa postavila,al stvarno su mi super,volim visoku potpeticu

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 385
9.11.2009 0:07:29   
reallove
user posted image
a gledaj ovouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 386
9.11.2009 9:44:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Ma mlada nije probelmmm nekako cemo i to zavrsitituser posted image user posted image user posted image ...a sta je to bilo danas ??Ajde ne budite skrticee

trebalo bi ici na "moj blam"user posted image pita mene mama alma...jesu dobre? cilja na moje ugg.. a prije toga Andrej skinuo svoje tene i zvalja ih... a ja kontala ona pita za Andrejeve (koje su kupljene u TL za 10 km) ma reko' ok su...kostale 10 KM...tu mama ostade user posted image ja sada gledam sta nije jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 387
9.11.2009 10:28:19   
škorpija
user posted image user posted image user posted image  hoću i ja na RR kafu

uuu ove  štiklaste što realllove postavi prave( što bi moj čojk rekouser posted image ) naramenuše

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 388
9.11.2009 13:04:35   
Niobe
Naramenuše user posted image user posted image user posted image

ove nikad necu prezalit, obozavala sam ih. nigdje vise ni slicnih.

user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 389
9.11.2009 13:19:22   
reallove

IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image user posted image user posted image  hoću i ja na RR kafu

uuu ove  štiklaste što realllove postavi prave( što bi moj čojk rekouser posted image ) naramenuše

user posted image user posted image stiklasteuser posted image e legendo

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 390
10.11.2009 21:16:44   
*Seve*

user posted image

Vidi se da imas stila....
Jako lijepe...
Mrzim one neke klosarskog stila....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 391
10.11.2009 21:28:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *Seve*

user posted image

Vidi se da imas stila....
Jako lijepe...

u moje vrijeme je bilo bolje biti klosar neg' saneruser posted image

ukusi se razlikuju, to i jeste ono najzabavnije...zamisli da svi isto izgledamo i da se svi isto oblacimo

ove cizme recimo nisu moj stil, ali nikada ne bih rekla da su grozne, jer nisu...ali zato klosarske obozavamuser posted image

(odgovor članu *Seve*)
  Neposredna veza do poruke: 392
10.11.2009 21:30:52   
Niobe
IZVORNA PORUKA: dadada

ove cizme recimo nisu moj stil, ali nikada ne bih rekla da su grozne, jer nisu...ali zato klosarske obozavamuser posted image

user posted image
lajkvajz.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 393
10.11.2009 23:14:27   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

trebalo bi ici na "moj blam"user posted image pita mene mama alma...jesu dobre? cilja na moje ugg.. a prije toga Andrej skinuo svoje tene i zvalja ih... a ja kontala ona pita za Andrejeve (koje su kupljene u TL za 10 km) ma reko' ok su...kostale 10 KM...tu mama ostade user posted image ja sada gledam sta nije jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sto me nasmija zeno dragaaauser posted image user posted image user posted image ..Cener taman hahahaha... Reallove ove sto si postavila su mrak...al ono nekad u nekad...a meni se jos uvijek raja ibreti ovim mojim pretenim ...a meni toploooouser posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 394
10.11.2009 23:30:12   
juni
Uh ... i ja volim klosarske, ali moram reci i da sredina u kojoj zivis dosta utice na osobnost. Kad sam se vratila iz Berlina u klosarskom izdanju svi su mi ovdje bili uniformisani a sad i ja polako pocinjem da licim na iste user posted image Ali ne dam se, jos nastojim sacuvati klosarski stil iako mi u zadnje vrijeme ne ide iz tehnickih razloga user posted image

EMIL,7.9.2008.

Neposredna veza do poruke: 395
11.11.2009 8:32:03   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: *Seve*

A koje su to "klosarske" po tebi?

(odgovor članu *Seve*)
Neposredna veza do poruke: 396
11.11.2009 8:34:55   
bebacha
i meni da je znato koji je to klosarski stil.ja imam nove cizme i potpuno sam se zaljubila u njih.crne,sa malom petom,dodu iznad koljena a kad se malo zavrate budu do koljena.postavit cu sliku u toku dana

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 397
11.11.2009 8:41:42   
ledy blue
IZVORNA PORUKA: Niobe

Naramenuše user posted image user posted image user posted image

ove nikad necu prezalit, obozavala sam ih. nigdje vise ni slicnih.

user posted image

user posted image Dobre su..al knjiga još bolja...ja prvo nju zapazih.user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 398
11.11.2009 9:04:27   
w.pooh
Ja volim sve na štiklu i čizme i cipele i sandale..imam samo jedne ravne čizme ono zimi da odem do radnje user posted image ma obožavam štikle..i kad se "naprtim" tj. nosim user posted image moju torbu njegovu torbu i još na sve to kišobran nekada ja opet obucem čizme na štiklu user posted image user posted image a i posao mi zahtijeva takvu vrstu oblačenja tako da mi je teeeeškooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 399
11.11.2009 9:22:15   
tea lana
user posted image

ovaj modele nadjem u radnji9 u Merkatoru na Ilidji 56 km kao i ove

user posted image

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *