Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ukratko znate li jeli ima negdje kod nas ovaj tretmanu.u ZG ima i evo to je to. ako nesmije stajati ovaj link molim moderatorice da izbrišu ali neznam kako drugačije objasniti sta trazim
Obavila sam do sad 2 tretmana i zgubila 4cm i 3kg, ali sam se trudila da se pridrzavam nacina ishrane i pila sam najmanje 2l vode dnevno. Tretmane sam obavila u B.Luci pa cijeni od 60eura po tretmanu koji zajedno sa drenazom traje oko 1h i 20 minuta.
ne znam kako se zove salon ali su pravo cool ima kcer kao i ja po tom sam je upamtila ajsa; nego skrenuh s teme kosta oko 130 km nisam sigurna jer sam radila i nokte ali mislim da je tu negdje za one koje trebaju dacu broj na pp
< Poruku je uredio Visnja RR -- 7.9.2010 13:20:55 >
< Poruku je uredio Hanady RR -- 7.9.2010 13:22:33 >
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.9.2010 13:20:05 >
< Poruku je uredio Hanady RR -- 7.9.2010 13:22:57 >
e kad se zadam u ovo dok ne dodjem do broja 34 , ja nemam baš vremena za ovakve stvari, meni mrsko i kod frizera otići al dobro je da znamo za ne daj Bože pare za fitnes sad znam gdje da preusmjerim ako zatreba
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.9.2010 13:32:34 >
cure moje drage i ja bih da se pohvalim da mi je kavitacija bas uspjela rijesiti celulit na zadnjici nogama i trbuhu.prosto nisam mogla da vjerujem da mi neko u jednom tretmanu moze da mi skine 2-3 cm otisla sam na prvi tretman tek onako jer sam puno cula o kavitaciji. moje misljenje je i vise nego pozitivno ja sam prije 2 mjeseca uradila 5 tretmana za nekih 500 km i rijesila svoj veliki problem koji ni fitnesom ni celulit tretmanima ni lpg tretmanima nisam uspjela.slucajno sam od prijateljice cula za ovaj salon i prosto se iznenadila uslugama i cijenama kao i ljubaznoscu a do tada sam sve obisla od lamera,bibe,senke,ma da ne nabrajam samo sam bezveze pare trosila a nisam bas nikakve rezultate imala. eto toliko od mene,
< Poruku je uredio Visnja RR -- 5.2.2011 0:54:03 >
Elvira hvala ti na savjetu i ja cu ih pozvati za koji dan da vidim jeli to to kao sto si nam ti objasnila i da dogovorim svoje tremine ja imam takodje iskustva sa kavitacijom i ja sam zadovoljna u zagrebu sam radila ali tamo su cijene naspram ovih njihovih koje sam im nasla na stranici prevelike pa sam uradila samo 2 tretmana ali odmah sam uocila razliku
Ja sam veoma zagrijana za tretman kavitacije, ali pomalo se plasim. Ne znam gdje bih trebala otici. Procitala sam toliko postova, ali ne znam da li je to reklama ili stvarno iskustvo jedne ne/zadovoljne zene. Pronasla sam nekoliko stranica kozmetickih salona, gdje vrse taj tretman, ali ne pise cijena. (sem u lafee, ali tu je preskupo)
Postoji li mjesto u Sarajevu gdje je tretman zadovoljavajuci, a da cijena nije previsoka?