makana -> RE: vjerujete li u gatke i carolije??? (4.1.2008 11:30:24)
|
hm hm hm hmh rizikujući da opet započnem raspravu, a eto pogledam svaku temu koja se pojavi pa da i ja koju šarnem to da neko stavi nešto i ja stanem na to i meni nešto bude odnosno, da za neuspjehe pa makar se oni nizali jedan za drugim u kratkom ili dužem roku krivim nekog drugog i njemu dajem tu moć tobe jarabi da određuje moju sudbinu, zdravlje i život NE MOŽE izvinite ali nisam toliko glupa vjerujem da čovjeku treba nekada podrška, savjet i to sve može da dobije od hodže kao od duhovnog čovjeka, uputa, podrška, savjet, ali SAMO TO svi se mi možemo liječiti sami učenjem, molitvom, pozitivnom sugestijom, vjerom jer ljudi moji pa to sve mi imamo u sebi i dragi bog nam je to dao ako ja zamislim danas da mene glava boli i da mi NEĆE prestati pa i neće i to je jasno kao dan ako se nešto dešava, negativno pa treba stati, sjesti, razmisliti, prekontati i naći odgovor u sebi ili bliskom okruženju zašto je to tako i zbog čega kakvi sihri kakvi bakrači pa dajte drage moje zar zaista mislite da tamo neka guska koja zna fino da priča i priča ono što neko želi da čuje može imati toliku moć vašeg iscjeljenja??????????????? bog nije dao ženama tu moć, kao ni da budu proroci, niti da uče ezan ako ćemo detaljisati pa zato samo nane tj žene mogu da saljevaju stravu i to samo pojedine i TAČKA, ostalo ništa, ziro, nula manite se žena koje zarađuju na našoj gluposti
|
|
|
|