RE: Odnos s kolegicama?... (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

MamiAli -> RE: Odnos s kolegicama?... (30.12.2011 8:12:59)

Draga Anonimna, kod mene ti je ista situacija. Moj muž takođe radi u ženskom okruženju, ma sve žene. Nije da mi je uvijek baš svejedno zbog toga, ali vjerujem mu. Znam koliko me voli i znam da mi nikad ništa loše nebi učinio. A pored toga, vjerujem u sebe i znam koliko mu pružam. Nema tu ništa. To je samo posao i kolegijalnost. A vjeruj, da te hoće prevariti, nebi to sigurno učinio s kolegicom, valja tu sutra opet raditi. Naći će on sebi za prevaru negdje drugo ako hoće. Voli ga samo i pruži mu sve od sebe, a te stvari pusti kraju. Kakvo god da je poslovno okruženje, ono je samo poslovno i to je to.

Anoniman -> RE: Odnos s kolegicama?... (30.12.2011 8:19:33)

Kako se moze tema izbrisati ili se bar naziv teme promijeniti? Zelim da ovu temu koju sam postavila izbrisem jer imam nekih sada problema privatnih sto uopste sam pisala o ovome.Pa moze li?

chuci -> RE: Odnos s kolegicama?... (30.12.2011 8:20:57)

pošalji molbu moderatoru na ovom pdf i administratorici da ti izbrišu temu.
ne možeš je sama izbrisati

Blue rose RR -> RE: Odnos s kolegicama?... (30.12.2011 9:56:12)

Anoniman, upravo ovako ka ko ti je rekla chuci.

Mirkica -> RE: Odnos s kolegicama?... (30.12.2011 10:12:14)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Kako se moze tema izbrisati ili se bar naziv teme promijeniti? Zelim da ovu temu koju sam postavila izbrisem jer imam nekih sada problema privatnih sto uopste sam pisala o ovome.Pa moze li?

triput mjeri jednom rezi i ti i sve druge , hajd u zdravlje .

sarisari -> RE: Odnos s kolegicama?... (30.12.2011 12:14:02)

anoniman meni je tebe zao, ustvari mislim da ti nas sve foliras, 

Mimozica -> RE: Odnos s kolegicama?... (19.1.2012 10:59:37)

Sve zavisi, vragova ima svugdje.
Ja sam imala super odnos s kolegicom na prvom radnom mjetu, toliko da sam joj i kuma bila na vjenčanju. Na drugom vrag od cure mi je toliko zagorčavala život da sam otišla. I na trečem/trenutnom kolege su mi ok, dosta su stariji od mene pa nam nekad fali tema za razgovor ali sve lijepo i civilizirano. baš ono kolegijalan odnos. Ali nikad neću prežaliti prvu kolegicu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] , najbolja

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]