emma.L -> RE: razvoj nerodjene bebe (14.9.2008 22:09:58)
|
Manuela, i moja beba je imala 2050 g otprilike na zadnjem pregledu, koji je bio negdje u 33. tjednu. I to je kao tada vec bila malo bolje napredovala, pa taman dosla na tu neku granicu, dakle, nije pothranjena bila, ali ni neki gorostas, kako je dr. rekao. Kaze mi da ne brinem, malo kvalitetnije jesti (mada se trudim od samog pocetka jesti zdravo) i to lezanje na lijevom boku da jako pomaze, jer je tada put hrani do bebine pupe najprohodniji. Elem, objasnjenje je bilo i da je moguce da je na mene konstitucijom (ja 164 cm i 55 kg na prvom vaganju, a rodila se sa 2800 g), dakle, da ne brinemo, nahvatat ce ona jos. I jos kaze da bi problematicnije bilo da je na supruga curica, jer je on 194 cm :-) Ali tvoju brigu razumijem u potpunosti, utrnem sva po noci na toj lijevoj strani i jedem svo crveno meso, koje uopce ne volim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Dakle, drzim ti fige, upitaj jos nekog za misljenje, ali mislim i da nije tako strasno ako je beba zivahna, jer mi je jos rekao da je to isto kao i sa svom malom djecom- kad im nesto fali, umire se.
|
|
|
|