scarlett -> RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca (17.12.2011 14:03:35)
|
IZVORNA PORUKA: mamine oci IZVORNA PORUKA: scarlett Javit ću se na ovu temu jer pretpostavljam da ćete kasnije navraćati ovdje. Htjela bih samo da podsjetim (nadam se da nećete shvatiti kao dosađivanje) da sam na nekoliko tema Humanitarnost postavila neki hand made nakit na aukciju s početnom cijenom 1,- KM. Pretpostavljam da većina nije navraćala tamo, ali ukoliko vam se ništa ne dopada nemojte ovo molim vas shvatiti kao dosađivanje, želim samo da zajedno pomognemo na višestruko zadovoljstvo i vas i mene i onih kojima je pomoć potrebna. LP [sm=smiley1.gif] draga ja sam vidjela ali zaista nisam uspjela otvoriti slike sa nakitom ,dali je do mojeg racunara ne znam ,ali sam htjela pogledati i ako ne koristim nakit uzlela bih nesto jer sam vidjlea da je u pitanju humanitarna akcija ... Mama, hvala draga što razumiješ poentu aukcije, iako ne nosiš nakit ;) Ne znam šta je razlog, što ne možeš otvoriti sliku, ali na našem profilu sam stavila album sa tim slikama koje su na aukciji, pa možeš pogledati. Hvala velika na dobroj namjeri, ljubi pametnu djecu i nadam se da se uskoro uspijemo sresti [sm=rozica.gif] - sada živimo još bliže, ali stalno trčanje za vremenom [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|