jasmin -> RE: Kako ste obu�eni pred djecom? (9.12.2011 22:00:14)
|
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Miracle*3 Kad sam bila 4. razred srednje, prijateljica iz razreda me pozvala na svadbu svoje sestre, kojoj je tad bilo 30 godina. Bili smo u kuci, mlada se spremala, dosla od frizerke, i zapalila, u grudnjaku i gacama i tako set_a iz sobe u sobu, pred muzem i zetom od trece sestre. Meni je to bolesno. Ne zovu se dzaba nekle stvari intimne i rublje intimno rublje i uostalom ja sam tako odgojena, navikla i kraj price. Ja licno u vesu sama sa sobom kafu ne bi popila a kamoli s nekim drugim. Za sve ima i mjesto i vrijeme, biti go u dnevnom boravku onako nije bas uobicajeno, sta treba mi dijete naucit pa sutra i iz kuce tako izac Lijepo receno.Nikada nisam vidjela babuku nepristojno odjevenog i moja shvatanja ne mogu dalje od toga da pred djecom suprotnog spola nema hodanja u intimnom rublju,cak i kratko,usko,vulgarno odjevno ne dolazi u obzir.Isto tako i pred curicama kad pocnu razaznavati intimne dijelove.Mogu biti lijepo odjevena i u odjeci koja manje otkriva. isto kao ni moja da neko u 21 st ovako razmislja[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Bas je 21 stoljece poznato po slobodi misljenja,tako da moje potpuno ima mjesta.I onda nam cudno mnostvo incesta za koje cujemo :(.I ja volim i usko i krajnje vulgarno,ali za mog muzeka.
|
|
|
|