minja_ -> RE: Slike djece na internetu (6.7.2013 13:01:04)
|
IZVORNA PORUKA: sabinos IZVORNA PORUKA: jasminaxx Ja sam svojevremeno bila manijak sa zaštitama na FB, imam 20 grupa sa različitim nivoima preglednosti, a prvu bebeću sliku sam izbacila kad joj je bilo tri mjeseca. Al zato kad me pročepilo, nikad nisam stala :) Sad imam čitav album, vide ga svi prijatelji i ne kačim slike radi raje koja je vani nego zato što volim da se hvalim i uživam u tome. Tačno mi dođe da izbrišem iz prijatelja ove što mi nisu lajkali :))) A budala i kretena će vazda biti - i na FB, i ispred kuće, i gdje god da odem. Samo što neću ja svoj život i svoje merake prilagođavati njima... Ovo dijete je prosto toliko slatko i smiješno (mašala)da je grehota ne pokazivati ga na svakom koraku :) ja sve ponovo citam i kontam nisam dobro razumjela [sm=zmeden.gif] a ja opet citam cijelo jutro komentare na ovaj post (i na mjestu i na nemjestu) i ne mogu da vjerujem gdje je nestao smisao za humor. Ne razumijem, zena je ostavila smajlije na pravim mjestima i njen post je za mene duhovit a ne za cudjenje. I to duhovit na vlastiti racun, sto je tako rijetko vidjeti ovdje na RR, gdje se uglavnom podsmijeva drugome. Isto kao da objasnjavas zasto je vic smjesan - e pa ja sam shvatila da se jedna jako duhovita zena iskarikirala i namjerno prenaglasila svoju potrebu za slikama na FB, a posebno reakciju na nereakciju[sm=jezicek.gif]. I nista vise.
|
|
|
|