Mrka -> RE: Kako se ponasate kada ste ljuti,nezadovoljni... (11.9.2008 22:35:52)
|
Izgleda kod svih slicna situacija. I moj muz ima dobre zivce, mada se i kod njega prelije casa s vremena na vrijeme, valjda mu dosadi pa i on plane. No, obicno sam ja nezadovoljna, vazda nesto imam za reci, komentarisati. I moram priznati i kad dodje do svadje, u vecini slucajeva ja je izazovem.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Ali uglavnom se potrudim da okrivim njega. Ne placem bas za svaku svadju, ali nekad znam i zaplakati, on me zeli utjesiti, a ja si nedam prici i stanem kukati tako da se on jadnik pokusava privuci meni na bilo koji nacin. A to za kukanje i svadje kada se beba rodi...Uhhh!!! I kod nas je bilo toga. Obicno mi je sve islo na zivce sa tim savjetima od 100 zena koja dodje i pocne.."Ja sam to ovako, ja onako, ovako je bolje...", pa ja poludim i sve istresem na muza. A on jadan sta ce, trpi. I tako neko vrijeme dok nisam naucila, saslusati svakog, a raditi po svome sto se tice djeteta.
|
|
|
|