Lady_in_red -> RE: Alkohol u trudnoci (13.9.2008 10:46:59)
|
IZVORNA PORUKA: mamyca Kao prvo jedna stvar je piti votku a druga stvar je piti pivu,piva je dobra za izmokravanje i za mnoge druge stvari,al normalno ne u vecim kolicinama.Mojoj mami je kad je mene rodila piva spasila zivot,jer su joj bubrezi otkazivali.Stvarno ne zelim da dolazi do rasprava,ali znam jako puno zena koje su i pile pivu i pusile cigare pa im hB djeca ziva i zdrava,a ima djece pa su bolesna iako im majke nisu ni pile ni pusile.Svatko ima pravo na svoje misljenje,e toliko i od mene. I u pivi ima alkohola , i za mene je alkohol alkohol, ja popijem sad ponekad pivu ali u trudnoći ne bi ni u ludilu , zasto izazivati sudbinu , ni ja takođe ne želim da se raspravljam, samo sam iznijela svoje misljenje koje je tebe ocito malo uznemirilo. A i sama si rekla da ti je mami zivot spasila piva kad je tebe rodila a ne tokom trudnoće, i moj tata izbacuje kamenac iz bubrega pomoću pive i to je ok , ja sam samo rekla da nisam zato da trudnice piju alkohol , ma koliko god neko me ubjeđivao da je dobro ponekad popiti pivu u trudnoći , ja mislim da nije . Prelistajte malo ostale teme pa cete vidjeti sta ste tamo pisale o trudnoći i rizicima u njoj . P.S. Ja sam imala problema utokom trudnoće uprvo vezano za moju bebu , tako da znam kakav je osjecaj kad te pukne krivica i počneš razmisljati . da li si ti nesto pojela ili popila pa je to uzrokovalo da tvoj bebac ima problema .
|
|
|
|