eko beba -> RE: Nokti all about (9.5.2012 9:06:08)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 Ja sam jedno vrijeme radila nešto slično s noktima i nekom posebnom turpijom...sjaje se kao da si ih nalakirao bezbojnim lakom...ali, nakon nekog vremena gube nokti na kvaliteti pa se krenu borati, pa pucaju...ma užas bude. Brzo sam odustala. Sad ništa ne radim, volim računa da su mi nokti čisti i uredno odsječeni, ne nosim duge nokte niti nadogradnje, lakove i slično...što prirodnije to bolje za mene. Jedino što volim je krema za ruke i nokte, to uvijek trackam i koristim![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] baš tako! A to i nije neki problem, ako se nokti konstantno održavaju kratkim. Tako uredjeni nokti lijepo izgledaju, ali sam i ja odustala od ovih jer su mi nokti gubili na kvaliteti i nikako ih nisam mogla dostići dužinu noktiju koju želim, jer su nako stanjeni stalno pucali sa strane i listali se. Pošto volim duge, lijepo oblikovane, prirodne, zdrave nokte i njegovane ruke,mazala sam nokte bademovim uljem koje je hladno cijedjeno. I zanoktice su nestale, a nokti se oporavili. I više ne pucaju od deterdženata i vanisha [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|