Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kreirajte svoj outfit,interijera vašeg doma 20.11.2008 18:37:21
andji
ja ne znam postavit te slikice,a i bolje jer se ne bi skidala sa ove teme i ovih cunja.a MERYAM AMINA PR prelijepa ti je soba za djevojčicu,baš mi se svidja
RE: Kreirajte svoj outfit,interijera vašeg doma 26.11.2008 22:49:23
camm
ma ja ne znam to ali mi se sve svidja od vas stavrno ste mi extra.. imam slicnu crnu jaknu kao ova gore pa mi ona ne treba al ovaj kaput je extra uhhhhh gdje ima tako ovde kupiti..
RE: Kreirajte svoj outfit,interijera vašeg doma 26.11.2008 22:55:06
mazalica
Camm procitaj jos jednom kako je dina objasnila postavljanje ovih slikica, nije tesko, a ja bas uzivam... slijedi jos jedna kombinacija, ufurala sam se ko u pravom sopingu
RE: Kreirajte svoj outfit,interijera vašeg doma 28.11.2008 10:40:54
Amrino
IZVORNA PORUKA: Dina RR
mislim da je svrha ovdje napraviti svoj outfit
evo jos jednom upute: na tenane
kad napravite svoj profil klik na Create a set.. to pretpostavljam da znate kad ga zavrsite kliknete na Publish... na lijevoj strani ekrana ... popunite dio Tittle - imenujete svoj set i klik na Publish e onda klik na Sets na desnoj strani (my items, draft, sets, new tab) pokazu vam se setovi koje se kreirali vi kliknete na onaj koji zelite objaviti
onda kliknete na view details kad vam se to otvori, kliknete na embed this set na desnoj strani otvori vam se novi prozorcic... vi trebate tekst iz prozorcica Message board kopirati (oznacite ga pa onda ctrl+c)
zatim se vratite na poruku koju zelite ovdje da postirate i pritisnete paste odnosno ctrl+v
jel sad imalo jasnije?
Evo Dina sve fino objasnila na 2. str.
RE: Kreirajte svoj outfit,interijera vašeg doma 28.11.2008 14:35:58
mnn
trebaš se registrirati koliko sam skužila?koje kreacije...divota...baš sam se pitala koje ču cipele uklopiti uz haljinu za sestričninu svadbu koja je za dva tjedna...a onda listajuči stranice vidim isti kroj haljine i cipele koje idu uz to...koja divota...dođe mi da pokupujem sve ali me spašava da ne krenem....