Sandraa -> RE: Porodilište Tuzla (19.7.2009 13:58:29)
|
poÅ¡tovana gospodjo,vidim da ste majka troje predivne djece..Ali jedno nikako ne mogu da shvatim u vezi Vas. Kako razumno biće,Å¡to nas izdvaja od drugih vrsta,može pisati ovakve komentare na naaaajljepÅ¡i dogadjaj u životu jedne žene...A,to je davanje života,i komentare na osoblje koje Vam u tome pomaže?? Kada sam ja donosila na svijet svoje blizance(u jeku ratnih zbivanja),ni o Äemu nisam razmiÅ¡ljala osim o tome da moje bebe budu dobro,i neizmjerno sam bila zahvalna osoblju,bez obzira na hijerarhijsku ljestvicu,na njihovom trudu i zalaganju da to zajedniÄki i kako treba i uradimo.Ako niste znali,tada je svo osoblje radilo bez ikakve novÄane nanademoralo evakuirati i majke i bebe u sluÄaju granatiranja,pri tome ne misleći na osobnu sigurnost,i pored tih i joÅ¡ mnogih problema sa kojima su se suoÄavali,za svakog su imali lijepu rijeÄ ili barem osmijeh.Zato ih ne vrijedjajte neistinama.Å¡ta bismo onda rekli za bankovne i dr.službenike?? Ne plaÅ¡ite buduće majke nebulozama poput one,da je dovoljno imati dr.za Å¡telu pa da babice trÄe oko njih.Doista mislite da je tako??Ako niste znali,vrijeme robova je,na svu sreću,iza nas.Nikakva Å¡tela,niti sav novac svijeta,ne mogu uÄiniti da lijeÄnici i sestre obavljaju svoj posao struÄnije nego Å¡to znaju.Ne možete kupiti znanje.Stoga,nikakav novac niti Å¡tele ne mogu vam pomoći.ZaÅ¡to ga dajete???Da biste ostalim koji ga nemaju pokazali kako ste bolji i vredniji od njih????Pa se kasnije hvalili,a po ostalima pljuvali????EgoistiÄno!!!Pozdrav svim budućim mamama,i jedan savjet..Ne sluÅ¡ajte "mahalske priÄe..SluÅ¡ajte svoje srce [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=nosecka.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|