Sandraa -> RE: Porodilište Tuzla (19.7.2009 13:58:29)
|
poštovana gospodjo,vidim da ste majka troje predivne djece..Ali jedno nikako ne mogu da shvatim u vezi Vas. Kako razumno biće,što nas izdvaja od drugih vrsta,može pisati ovakve komentare na naaaajljepši dogadjaj u životu jedne žene...A,to je davanje života,i komentare na osoblje koje Vam u tome pomaže?? Kada sam ja donosila na svijet svoje blizance(u jeku ratnih zbivanja),ni o čemu nisam razmišljala osim o tome da moje bebe budu dobro,i neizmjerno sam bila zahvalna osoblju,bez obzira na hijerarhijsku ljestvicu,na njihovom trudu i zalaganju da to zajednički i kako treba i uradimo.Ako niste znali,tada je svo osoblje radilo bez ikakve novčane nanademoralo evakuirati i majke i bebe u slučaju granatiranja,pri tome ne misleći na osobnu sigurnost,i pored tih i još mnogih problema sa kojima su se suočavali,za svakog su imali lijepu riječ ili barem osmijeh.Zato ih ne vrijedjajte neistinama.šta bismo onda rekli za bankovne i dr.službenike?? Ne plašite buduće majke nebulozama poput one,da je dovoljno imati dr.za štelu pa da babice trče oko njih.Doista mislite da je tako??Ako niste znali,vrijeme robova je,na svu sreću,iza nas.Nikakva štela,niti sav novac svijeta,ne mogu učiniti da liječnici i sestre obavljaju svoj posao stručnije nego što znaju.Ne možete kupiti znanje.Stoga,nikakav novac niti štele ne mogu vam pomoći.Zašto ga dajete???Da biste ostalim koji ga nemaju pokazali kako ste bolji i vredniji od njih????Pa se kasnije hvalili,a po ostalima pljuvali????Egoistično!!!Pozdrav svim budućim mamama,i jedan savjet..Ne slušajte "mahalske priče..Slušajte svoje srce [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=nosecka.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|