Selminja -> RE: Porodilište Tuzla (27.12.2011 19:40:28)
|
Sandrich nema veze sto ti se beba jos nije okrenula,moja se okrenula pocetkom 8 mjeseca, a inace do 37 sedmice se mogu okrenut, mojoj drugarici u putu do bolnice se okrenuo, bila 37 sedmica. Ja se tad bila zabrinula sto bi mogla na carski, moja se curica okrenula, a ja opet zavrsi na CR. Meni je bilo ok gore, jer ja nisam ocekivala nikakav poseban tretman niti specijalnu ljubaznost. Sto me zanimalo pitala sam, i dobila odgovor. Nisam cekala da mi sami kazu. Meni je bilo najgore sto nisam mogla rukovat s bebom, tj uzeti je iz krevetica i vratiti, a dok sestre docekas proso voz. Ostane se 4 dana, tj 4-ti dan ides kuci ne racunajuci dan kad je radjen CR, naravno ako je sve ok s mamom i bebom. meni je najgore palo to ostajanje gore,mislim da sam bila u blagoj depresiji gore, kad sam dosla kuci plakala sam od srece [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja nisam imala nikoga gore i prema meni su svi bili ok, narocito dok sam bila u predradjaoni dok su trajale kontrakcije. Ne primaju se posjete,tvoji ti mogu donijet uloske i higijenu, odjeca i hrana ni pod razno. Ja mislim da se gore ostaje 4 dana najvise zbog ishrane, zeni samnom u sobi je mama prosvercala sok gusti,ona popila casu, citavu noc je plakala od bolova u stomaku, ne smije se nista jesti sem njihove hrane, koja je meni btw bila dobra. I da, tvoji mogu dolaziti da vide bebu, iznesu je na ono staklo i to je to.
|
|
|
|