Hanady RR -> RE: Pomozimo Sanji (29.11.2012 0:01:04)
|
Upravo sam pročitala ovu vijest[sm=smiley19.gif] Danas kao da nije nas dan, dan ove zemlje. Svoje bitke su izgubili ljudi koje nisam znao a cija me mladost i sudbina ipak doticu. Cini tuznim. Jasenko Softic, 32-godisnji Maglajlija, preminuo je danas nakon kratkotrajne borbe sa teskim oblikom leukemije. Sanja Latic - Ramic, studentica seste godine Medicine, takodjer je danas izgubila svoju bitku za zivot. Sutra ce svanuti novi dan, sutra cemo ponovo ici svojim putem i trcati za nekim svojim zivotnim ciljevima. Da li su realni? Bitni? A ovaj dan ce ostati u tuznom sjecanju onih ljudi koje su ovo dvoja mladih ljudi poznavali... kao i onih koje ce barem na trenutak dotaci i ponukati na razmisljanje misli koje je Sanja podijelila sa onima koji su bili uz nju do kraja. Sanja Latic Ramic: "Veliki pozdrav svim mojim prijateljima, poznanicima, kolegama i dobrociniteljima.Dugo je vremena proslo od mog licnog javljanja, cekala sam da Vam se javim sa lijepim vijestima i da vam objavim termin mog povratka domu mom. Na srecu stigla sam domu ali na veliko razocarenje i moju tugu nemam nista lijepo da Vam javim, poslije mnogo patnje i boli i druge transplantacije bolest se vratila i ljekari su me uputili da se vratim u Sarajevo i da provedem jos koji dan sat sa svojim najmilijim. Izvinite sto cete procitati nesto sto ce vam mozda pokvariti jutarnju kafu ali ja sam osjecala duznost da znate kako su zavrsile sve vase akcije. HVALA VAM SVIMA. Svim mojim kolegama koje su diplomirale zelim puno srece u buducem radu i da ih samo sreca prati!" Tezak dan. [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|