Bebica11 -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (15.12.2011 13:50:48)
|
IZVORNA PORUKA: Gift Bebice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] nisam znala da se vade konci...i ja imam onako cudan osjecaj dole kad piskim tj. kad zavrsim nekako mi utrne al ja kontam da je to od katetera... Boga mi dan iza poroda od hematoma nisam mogla piskiti, ja mislim da je od hematoma bilo mada dr govori da je hematom isao na crijeva i nema veze s tim, i sve me grasci znoja oblijevali, ja molila sestru da mi stavi kateter, govorila da ne smije, i ja onda kad je prekipilo, preznojena dodjem do pulta, svalim se kao pjano preko njega i kazem joj ZOVI DOKTORA DA MI STAVE KATETER!!!!, i ona zovne i dr odobri, i ja u sobu i stavila mi kateter, PUNU TUTU sam ja da izvines izmokrila, i ona se cudila, niko nije vjerovao da ne mogu mokriti, kad crkla nisam, to je gore nego zatvor, tako da je meni kateter spas bio, a mislila sam da vise nikad necu moci mokriti[sm=smiley36.gif] a sad imam neki pritisak dole kad stojim, hodam, ma sva sam rastimana[sm=smiley36.gif] a konce moraju vaditi kad ih ima puno neko da valjda brze oporavak protece, a ja se bojim, tako me strah sutra[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|