Gemelli -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (30.11.2011 12:59:47)
|
Jutro zenice, nema me od juce, zatvorena jedna tema otvorena druga, nesto sam kao i upjela procitati [sm=smiley36.gif] Medi_87 i ostale, bebare su vam medovi, mashala nego pricaste o pelenama, moram reci da mi koristimo pampers i meni su odlicne, spavaju po citavu noc i ne bude se mokri, kad kake takodje nema problema osim nekad kad ne promjenim odmah pelenu, pogotovo malom, jer vjerovatno od sjedenja ode preevise nazad, koristimo 4 odavno, iako pise od 7, mi smo od 6 kg, jer 3 je bila postala kratka pogotovo njemu ... a i prestala sam stalno mazati guze, sad samo po potrebi, jer tesko mi oprati guzare od krema,a i nemaju crvenila, osipe i sl sweety, super za okretanje, sad kad je na stomaku, sad ce poceti i dizanje u polozaj za puzanje minie, jednom tako moja mala nije kakila, drugi dan, a uvijek stolica bila redovna i ja namazem guzu kremicom, laganom pocnema masirati i nisam ni min, ona se pocela napinjati i kakila, [sm=smiley36.gif] bas joj godila masaza i da, mala_sa mali guguce kao veliki, samo govori tatatatatata, s tim da je slovo t sa isplazenim jezikom, a neku noc to dugo tatatat, je skratio na samo tata, kad mu se kaze kazi tata, on tata, kazem mama, on tata [sm=smiley36.gif] tako da on ne zove tatu, vec samo to zna reci i voli tasun tasun, pjeva po vazdan legne spavat rukice i tata[sm=smiley36.gif] dok mala tasun samo zna da nogicama da lupka kad pjevamo eto ljubim sve
|
|
|
|