mimikimi -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (6.12.2011 22:26:27)
|
IZVORNA PORUKA: entinte ženice nadam se da ste nam i vi i bebare dobro. Ja ušla samo da vam se izjada... K od jucer ima turu [sm=smiley19.gif] smanji se pa se poveca i sve tako. Jucer je oko podne dobio i ja kad sam se vracala s posla odem u apoteku i daju mi voltaren cepice pa mi rekli da dam pola ali kako je bila 39 a ulazimo u noc odvedemo ga doktoru, kaze dr da mu vise ne dajemo voltaren jer se ne preporucuje do godinu dana nego nam propise lupocep pa kao ako bude u noci visoka onda da mu ujutro uradimo nalaz urina i kontrola ali kako nije imao turu u noci nismo ga ni odveli ali danas opet dobije i to je u jednom trenutku imao 39,5 [sm=smiley19.gif] ja na poslu izludila... uglavnom dr juce kaze da je od zuba jer mu krecu zubi odozgo, sve nateceno i crveno... njemu glava gori a ostalo nista... paracetamol, senf, sirce, krompir, cepici i tusiranje se vrti... mm kupio i ogrlicu danas.... eto izjadah se ja vama... pozelila sam vas sve a ne stizem nista [sm=smiley13.gif] isto i kod nas ovo stanje,bili u hitnoj cisto grlo pluca kaze zubici ,sutra pedijatru , bijele joj se gornje desni[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|