Super Beba -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (4.12.2011 22:56:56)
|
Stigoh vas pročitat, k''o kad se i niste nešto ispisale pretjerano :)) Ja vam vala odoh odmah na spavanjac...jučer i danas promenada kroz kuću, navalili sunet gosti na slatku :) Mali za sada dobar, samo što ga štrecaju zubi, čekam ovu drugu dvojku da izbije, a nikako da se nakani.... m.i.n.o - hvala što pitaš...i kod nas su počeli slični problemi unazad dva-tri mjeseca, al'' ja sam skontala da fakat ima do zuba, a i do kreveta...nešto mu nikako ne odgovara krevet, tj. kako smo promijenili madrac, sad ima onaj niski...pa MM i ja dumamo šta da radimo, dal'' da kupujemo novi krevetac (tipa onaj balkon) ili da se preselim(o) s njim na drugi krevet u dnevni...vidjeću ustvari kad mu izađe dvica..ako budu noći mirnije, ne mrdam ga :) iman - kako prođe UZV?? Kako je Imančica? mersiha - ako ti je za utjehu, ni ja ti nemam zapikanu RR curu za maloga :) Nek'' on sebi bira kad mu bude vakat :)) skvo - sretan rođendačić sa zakašnjenjem, sve naj želim Emiru! I vjeruj, nije sunet tako strašan...barem meni nije bio, jer sam ga uzela kao nešto normalno, nešto što se mora obaviti...a moj mali još ima haman pa 10 mjeseci, sa manjim bebama je to puno lakše...nit mrdaju puno, nit se okreću, nit se diraju gdje ne treba :)))
|
|
|
|