Gemelli -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (3.12.2011 12:17:03)
|
Jutro drage moje, nikako da nadjem vremena da provirim da vidim sta se desava na RR, uglavnom, veliki potpis od nas na ovu dole super poruku IZVORNA PORUKA: mala_sa Cestitamo male rodjendanke nasem Mehmedaliji i maloj Emini [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif] Amam ljubi nam drugara, uh i ja svog samo ostavljam na sred cilima, tu mi je jedino siguran Cinko i Sbebo: ovo momcima za cunu [sm=smiley36.gif] (nego gdije su te fondantice?? [sm=jezicek.gif]) [img]http://www4.slikomat.com/11/1203/asr-billet.jpg[/img] cestitamo i na izboru za taj kalendar [sm=sloncek.gif], ako moze link plizz da pogledamo ljepotice, mersiha77 drago mi je za urednu kontrolu, bombina nadam se da ce aminica ozdraviti sto prije, pa da se mama malo oraspolozi, ostale [sm=smiley31.gif] a specijalni pozdrav za enci80[sm=smiley4.gif], odavno te nisam cula, kako cure drage, kako si mi ti, ima li bona umora ili sad vec pocinje onaj period kada je mnogo lakse, bas mi je drago sto vidjeh tebe, haj nam i ti daj jedno novu slikicu ... a ja drage moje imam jedno pitanje, valjda nisam dosadna [sm=smiley36.gif] zadnja tri dana, ja svojim bebarama kad kuham rucak, rucnim blederom ispasiram sa povrcem i meso koje skuham, teletina, (neki dan slucajno stavim u posudicu i ispasiram kad meso se divno raspadne) lijepo su mi kakili i jedu bez problema, JESAM LI poranila, sta mislite????? odh vas jos malo citati dok pijem kaficu
|
|
|
|