Bebica11 -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (16.1.2012 21:36:19)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken Joj ne ispričah vam kako sam maloprije skočila ko mama medjed! Sjedi M svekrvi u krilu, igraju se, ja sam na drugom kraju sobe, na stolu izlomljena čokolada s kikirikijem. Ja sam skrenula pogled sekund na mobitel, a ona je uzela komad čokolade i dala njemu da glaba. Kako sam ja to ugledala, tako sam preletila preko sobe, dreknula NE!, otela čokoladu, uzela dijete, očitala bukvicu - i sve to u tri sekunde. Sva sam se tresla poslije, a sad mi smiješno kako sam ja instinktivno odreagovala[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mi sad poslije DZ otisli u komsiluk kod mm dajdze da ga ispratimo dolazio neki dan mahsuz na babine iz Danske,,,,,i helem mi stigli a nismo znali da je tamo puna kuca od mm tetka,tetak rodica, nana itd i sad malu grcevi hvataju a i nervoza puna kuca a ja K'O NA IGLAMA a blesav insan NE ZNAM SAKRITI[sm=smiley36.gif] valjda mi se vidi na faci a njegova tetka je uzela, MALA VRISTI, ja sad da ne ispadnem bezveze sjedim, ko fol ne reagujem[sm=smiley36.gif] da ne kazu da ne dam dijete, a u meni muka a njegova tetka primjetila i meni govori nes u fazonu da se opustim, nek malo i place blabla helem jedva sam docekala da odemo i u autu meni mm sam govori "ma necemo vise nigdje ici dok je ne prodju grcevi" jer i njemu muka kad vristi a samo uz nas dvoje se dijete smiri,naucila na nas i sad ne mozes ljudima dokazati da nije fol u cupkanju, nosanju, jednostavno bebe s grcevima najvise vole mir i blizinu roditelja
|
|
|
|