zanzibarka -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (13.1.2012 16:57:11)
|
Dan mamice, uh dok vas iscitah, bila kod mame, sinoc niko nije spavao, zao mi najvise babe koji je jutros morao na posao, i kaze meni, hej sine tebi treba orden dati ako ti je ovako svaku noc, A nikako nije htejla zaspati, hadzinica zaspala oko 10 i u 1 budjenje i jutros do pola 9 :) Imali smo onaj jedan period od 10 dana kad je spavala po cijelu noc, i po danu 2 puta po 3 sata i sad se opet sve vratilo kao nekad, samo sto ne cvrci, nego mjauce, ljuti se, trpa u usta sve sto stigne, bali, nemoguce da su desni, tek 2,5 mjeseca? Vidjela sam da neko ima slican problem??? Isto sam zombi, ali evo sad legla i pava ali ja se vas zazeljela, pa sam morala sjesti da vam se javim, a ledja me razvaljuju od bolova, inace imam skoliozu kicme, nikad prije nisam imala problema ali sad....uhhh!!!! Da mi je trknut da se istusiram ali se bojim ostavit je samu, valjda ce mi kasnije sveki sletit pa cu je iskoristit, mada mi ona nece plaho sa A, kaze kod mene place, a eto ko kod mene ne place!!! A moja mama je svu noc predrzala u rukama, iako je ledja pravo bole, ali mama je mama [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Da sam se bar ozenila :) hahha
|
|
|
|