Bebica11 -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (11.1.2012 12:11:16)
|
IZVORNA PORUKA: zanzibarka IZVORNA PORUKA: Bebica11 hej niko mi ne odg za uzv kukova do kad se mora uraditi? moze li privatno i gdje je najbolje? i dal se moze negdje mimo vrazove i bez knjizice zakazati jer nismo jos bebi knjizicu zavrsili? Hej mila, ja mislim da je bolje sto prije, tako je nama rekao pedijatar, mi smo imali knjizicu i tek su nas za 2 mjeseca bili narucili, pa smo otisli privatno u Sanasu, za 5 mniuta sve gotovo, 50km vala halali za to, kad je za njeno dobro, ljubim vas obje, ako imas fixni telefon, posalji mi broj na pp, jer sam izgubila mobitel, nemam ti ni broj, pusica od Aise i mene hej ja bas pitam za tebe i slala sam ti sms vidim nije prosao nego nisam znala da se bas toliko ceka, da me je imao ko nasavjetovati pa da kao Anica odmah napravim termin, doduse meni nije bilo ni do cega a u bolnici smo bile skoro 15dana rijesili smo knjizicu[sm=bravo.gif] al idemo definitivno onda privatno aBd na uzv kukova, ne zafrkavala se ja mala mi i dalje muci grcice, ruke nam otpadose, svaki dan otplacem malo i eto...deveramo
|
|
|
|