animagical -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (29.12.2011 8:58:28)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: lepetetka Drznice još je mala beba za uobročavanja, nisam ni ja svoju kao malu forsirala, ali kada bih vidjela da je prošao tek sat a ona ko fol gladna, ja bi je malo onako držala, presvlačila, puštala je gologuzu da se malo gica da je kolko toliko još malo zavaram, jer grčići znaju i od prepunog stomaka da dođu, dijete pojede a nemože tu količinu da provari, pa onda prduckaju, bljuckaju itd... ja sam se sinoc samo tako isplakala,[sm=smiley19.gif] oko 17h pocela je bljuckati i u jednom momentu se zagrcnula jedva je sebi dosla, ja sam se sva tresla, poslije toga se pocela grciti i povracati u mlazovima, onda vriska sve do 21h je nismo smirili ja mislim da je previse dojila i da je bas to se desilo da nije mogla provariti najgore mi je sto povraca i trazi da doji, pa se zbunim ne znam sta bih joj, bas sam se bila uplasila od njenog zagrcanja, e moj Boze[sm=smiley19.gif] heeej, svima se desava...moj je povracao tj bljucao i na nos i na usta, a i sad prosipa mlazove iz sebe...nece nista biti od zakasljavanja, podignes je, lupkas malo po ledjima...ali nemoj plakati oko nje, bebe sve osjete
|
|
|
|