lepetetka -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (27.12.2011 13:46:03)
|
Ćao ženice samo da se javnem... I mi smo noćas slabo spavali, E se začepio nosić , pa slabo pomažu i kapi i luk, ma malo i opet začepi... Ali čini mi se ja navikla da ne spavam , meni to više tako teško ne pada [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Tri puta je dojila, to da je utješim kada se rasplače i još koji puit se budila..čini mi se da ću je danas odvesti kod doktora , sve sam odlagala jer nije bilo temp. ali me kašalj nervira, neka je presluša.. Mamasta nemoj se ljutiti na ženice ali trebala si očekivati takvu reakciju kada si rekla da su djeca abnormalna...ti znaš značenje te riječi...ovdje se sve žene znaju samo preko foruma i postanja rijetko koja uživo, ali nebitno, sve one se savjetuju i poštuju i biraju riječi u obraćanju, jer možda sutra požele i uživo da se druže sa tim ženicama.. tebi želim dobrodošlicu na forum, i fino druženje [sm=smiley2.gif] I da ti kažem da i ovdje ima dosta forumašica koje imaju neke svoje privatne i zdravstvene probleme i koje se bore sa istim i dijele to sa forumašicama, olakšaju si dušu, znači da nisi sama i eto ako kada budeš željela da to podijeliš sa nama tu smo da te saslušamo [sm=smiley1.gif] Možda si neke i dotakla sa tim da imaš svega po 20-30 komada jer to nemogu sve žene priuštiti, ima žena kojima radi jedno ili nijedno u porodici, ima podstanara, liječenja, ma svega...Mene nisi iskreno jer meni to ništa ne predstavlja, jeste da volim imati svašta ali kada nešto i nemogu kupiti nije mi smak svijeta, ja kupujem i markirano i na pijaci, nisam ni tim stvarima opterećena, mislim nigdje veze..Ima i markiranih stvari skroz bezze, recimo sa IANA sam baš nezadovoljna, ljetos sam malom imala dva kompletića šorc i majca IANA i tako su se boje isprale ma fujj, a sjećam se da sam nekada davno malenom kupovala neke majčice na pijaci ALBI koje su jako lijepe pamučne i nisu se ni razvukle ni promijenile boju, ma super majce, također i ERB tako da znate ženice ove majce su jaaaako fine pamučne :) Ima Coconut stvari koje su bile postojane a bilo ih je isto tako bezveze.. Tako da mi više ni marka ne govori puno [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|