Ilhana RR -> Aparati za kafe (29.11.2011 14:55:16)
|
Prebaceno sa teme bebe -0-1 IZVORNA PORUKA: palachinken Dolce Gusto ja vidjala po Bingu i Konzumu, cijena oko 220-230KM aparat + posebna kafa. Bas super izgleda, onako k'o bubamara. IZVORNA PORUKA: Gemelli sad iskreno nije ni jeftin, ne znam isplatili se za tu cijenu kupiti ... IZVORNA PORUKA: palachinken Za te pare možeš fino u Makarsku na kaFučino [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Gemelli sad iskreno nije ni jeftin, ne znam isplatili se za tu cijenu kupiti ... IZVORNA PORUKA: Super Beba a za ovaj dolce gusto - ima po merkatorima..cijena je od nekuh 180 pa do 300 KM (koliko sam upratila), ovisno o mašini...al' se dodatno kupuju one kapsule i mislim da su one poprilično paprene...mada kažu da je kafa extra sa tog aparata..i ja MMa nagovarala da ga kupimo, al kad sračunam, dođe me skuplje pita nego tepsija... IZVORNA PORUKA: mala_sa Amam sad sam bas isla uzeti postu, i dosla mi tona reklama, uglavnom svi nude sad za bosic tu kafe masinu, ovdije je ima od 70€ pa dalje - u principu sam aparat nije skup ali su kapsule jakooo skupe srednja marka kosta 20kom = 5€ Mi imamo Senseo aparat od Philipsa (cijena mu je 60€) - mm ga je kupio prije 4 ili 5 godina (jos uvijek radi ko lampa), on je na principu dozeta (jedna dozeta je jedna kafa) i mi 100kom dozeta platimo 9€. Sad trazimo aparat koji radi i sa kapsulama i sa dozetama - ali izgleda da ga jos nisu napravili [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|