Angel alb -> RE: Klamidija u trudnoci (5.12.2012 7:49:41)
|
Pozdrav svim clanicama.Ja sam nova u ovom forumu a i prvi mi je put da se uclanim negde.No, eto muka me je natjerala,a i ljepo je podijeliti pitanja,iskustva sa drugima. Iako vidim da je jako kasno za ovo pitnje no htjela bih da znam, Mona, tvoje iskustvo kad si se porodila s klamidijom,kako je proslo,dali si isla na CR ili prirodno,ili si uspjela izljeciti tu bakteriju prije poroda.Molim te ako slucaj vidis ovu poruku da mi odgovoris.Jako mi znaci radi toga sto i ja sam od negdje pokupila tu odvratnu bakteriju i to tokom trudnoce (oko 14 tjedna), prije ju nisam imala.Primila sam dva puta terapiju i jos ju imam (jednom s summamed i vaginalete drugi put samo s eritromicin vaginaletama, ali nista opet je ).Molim iskustva i drugih ako ima,jos malo cu se poroditi, (u 30 tjednu trudnoce sam) zelim prirodno,ne moze li s klamidijom prirodno,ima li neka takvih iskustva da se porodila prirodno a s klamidijom,dali je nakon toga s bebus bilo sve u redu?,Ocekujem neki odgovor, iskustva...Unaprijed zahvaljujem. P.S. Izvinjavam ako moj bosanski/hrvatski jezik nije OK,nije mi maticni i ne koristim ga skoro uopce,samo ga jako postujem, volim i citam pa zato ga znam.Pozdrav.
|
|
|
|