Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: koju kremu za lice koristite 26.5.2015 9:58:08
amrara
Moje licee se poslije poroda potpuno promijelilo. Da napomenem, da je u obje trudnoce blistalo i da nisam morala koristiti sminku. Medjutim, evo poslije pola godine valjda hormoni malo luduju pa je koza oko nosa i usta nesto vise suha, nekad se peruta. A generalno je neka mjesovita sta znam. Koristim Chera di Cupra ali mi je ta bas premasna. I nesto za ciscenje lica da je bas bas dobro. Imam 25 god, pa eto ne znam uopce ni kad treba poceti korisiti one kreme protiv bora :D
RE: koju kremu za lice koristite 26.5.2015 10:24:33
ziki
Ja godinama kristim Vichy normaderm kremu, nekad anti age nekad ne, onaj gel za umivanje. uzimam i normaderm puder. Masna mi je koža i treba mi nešto mat da ne sijam previše. A probala bih i nešto novo, prirodno
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: koju kremu za lice koristite 26.5.2015 10:32:08
merima_s
IZVORNA PORUKA: calahoe
IZVORNA PORUKA: merima_s
Nedavno sam naručila kremu,tonik i serum od smilja od Glorije Galić. Proizvodi su savršeni a puno jeftiniji od sličnih iz Loccitane-a. Mama je jednom probala i odma pita kakva ti je ono krema, kako je dobra. Imaju dvije veličine pakovanja pa ko želi može probati sa manjom.
Molim te za cijenu kreme i seruma, ako nije problem
Krema od 30 ml je 25 KM, od 50 ml 35 KM,tonik 10 KM, serum je oko 40 KM čini mi se.
RE: koju kremu za lice koristite 22.2.2016 23:01:08
pony2507
Afrodita Najbolja od svih probanih...