mila81 -> RE: Parovi koji su nerazdvojni (24.11.2011 20:22:22)
|
Iako sam sve iščitala, ne bih komentarisala ničije reći ću ono što ja mislim na zadanu temu: Sa svojim mužem sam u braku 4 godinice, a u vezi bila 5 i po, imalo je vremena kad smo bukvalno bili nerazdvojni, ti studenski dani, živjeli sa svojim cimerima blizu, išlo se svukuda skupa, i gdje ja tu je i on, ali kako smo u braku mnogo što šta se promijenilo, i mogu reći da je to od situacije do situacije. Imamo dana kad obilazimo skupa, rodbinu, prijatelje a ima dana kad smo odvojeni po raznim zanimacijama i aktivnostima... Nemamo tajni, razmjenjujemo mišljenja, i obično se nadopunjujemo u životu...Nekad se čekamo sa ručkom, nekad i ne, sve zavisi kako smo isplanirali dan... I od djece se odvajama na nekoliko dana, evo upravo su od mene udaljeni jedno 200 km, od ponedjeljka, poželimo se, ali ako obaveze to iziskuju ne čupam se za kosu zbog toga... Ja upravo funkcionišem ovako, znači kad smo svi na okupu, živimo ko jedno, ali također iako smo odvojeni iz koje kakvih razloga, živimo i sa tim situacija vrloo uspješno... Bitno je da znamo da se volimo, poštujemo, razumijemo, a svega će biti u Božijoj bašti,,,[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|