Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Iskustva sa Mirena spiralom 12.9.2011 22:12:36
ElNida
Mene interesuje kakvu vrstu spirale ugraduju ovdje u Tuzli onda privatno i njena cijena je oko 100 KM (tako mi je sestra rekla telefonom, nisam pricala s dr)... Pilule ne smijem koristiti jer pijem vec druge tablete (antidepresive) tako da mi spirala ostaje kao jedina opcija zasad...Ako neko zna nesto o ovom sto sam pitala molim da mi odgovori!
RE: Iskustva sa Mirena spiralom 17.9.2012 18:48:06
D_K
cure, ima li neka od vas nekih friskih info u vezi Mirene? bas me interesuje.. jesu li cijene iste kao i prije - 300 KM? procitala sam da su u I.Sarajevu jefitinije nego kod nas.. imate li nekih informacija?
RE: Iskustva sa Mirena spiralom 16.10.2012 12:33:05
Gift
procitah sve i mislim da ja ipak nisam kandidat za ovu Mirena spiralu..ili ikakvu..(mada me moj dr. konstatno nagovara da je stavim), mislim menstruacije mi jesu bolne i bolnije nakon poroda, ali nije da se ne mogu predeverat, a nisu obilne uopste..na kondome smo se vec navikli..iskreno necu da rizikujem da budem u tih 1% sa nusefektima, te glavobolje i debljanje pa taman sam smrsala.. ..kod mog dr. u Tz kosta 320 KM sa ugradnjom
RE: Iskustva sa Mirena spiralom 24.11.2012 17:45:24
bumbica
animagical,jesi li stavila običnu bakrenu...zanima me iskustvo iz prve ruke...kako je sve prošlo ako jesi,koliko košta...isto planiram kad stignem al prvo bih da se ovako informišem...
hormonala spirala ne dozvoljava oplodnju uopste:pa to ispada da ja abortiram svaki put poslije odnosa!
Hormonalna spirala sadrži samo malu količinu hormona tako da samo djelomično sprječava ovulaciju, što znači da teoretski može doći do začeća, ali tada Mirena djeluje poput obične spirale odnosno može djelovati abortivno.