Anoniman -> Kako da se ponovo zaljubi u mene? (18.11.2011 12:23:27)
|
Prije svega, pozdrav svima. Tako bih željela da mi neko, vi, svojim savjetima i prijedlozima pomognete da ponovo pridobijem svog muža. Biću iskrena i reći da sam dugo vremena razmišljala pogrešno o svom mužu. Sumnjala sam u njega i otvoreno mu to pokazivala,kao i ljubomoru. Bilo je dana kad mi je sve smetalo i ja sam mu i to otvoreno svaki put pokazala. Ne mogu reći da sam uvijek pogriješila, nekad sam bila i upravu, ali nekad i nisam. Uglavnom, sve je to mom mužu mnogo smetalo i, kako on kaže, trpio je duže vrijeme, više ne može. Tražio mi je promjenu i ja sam pokušavala nekoliko puta, ali sam mnogo puta i kiksnula. Ništa mu nisam namjerno radila, jednostavno je to bilo jače od mene. Ponekad sam pomišljala da sam na sihire nagazila pa ne mogu protiv toga. Sada sam definitivno odlučila da se mijenjam pa makar crkla,ali se želim promijenit i ne prigovorit više ni sitnicu svom dragom, dobrom mužu. Jedan od razloga što sam to radila, a naročito što sam bila ljubomorna je vjerovatno i to što je moj muž emotivno dosta hladan. Nikad, rijetko kad, bi ukazao na to da sam mu lijepa, da mu se svidjelo kako sam se obukla i sl. Ponašao bi se uvijek isto, hladno i kao da ne primijećuje. Nikad kraj njeg se nisam osjetila važnom, jer i ako bi neko rekao nešto što bi mi zasmetalo a on zna da mi smeta, njegovi recimo, on bi to samo prešutio ne obazirući se na moje osjećaje tada, a poslije ako bih mu rekla za to, on bi se sa mnom svađao. Jednostavno, željela sam da budem važna njemu i kraj njega. Ali njegova hladnoća dovela me do ovog gore, da mu stalno prebacujem i ljubomorna sam. Jako sam nesretna u svemu tome. Koliko ga volim ne trebam govoriti, bez njega ne bih mogla. Ali imam sada problem. Kao da se umorio od svega toga i ohladio je malo prema meni. Nema više strpljenja, reaguje burno na sve što mu kažem bilo to sitnica ili krupno nešto. Iako kaže da nije tako, kao da gubi volju i udaljava se od mene. Uvijek sam željela da o svemu pričamo, da malo više komuniciramo i to sam mu doslovno "tesala", ali sada kao da je još gore. Šta da uradim da se ponovo zaljubi u mene i da bude kao što je bilo? Tako mi fali sve to. Da bar mogu vratiti vrijeme.
|
|
|
|