SdZ -> RE: Molim vas za iskrene savjete! (17.11.2011 18:00:22)
|
Ja se slazem sa dadadom. Voljela bih, zaista, da je ovo zezancija. Ali u svakom slucaju, ja ti zelim da rijesis svoje probleme. Po meni tu vise nema razgovora. Pa, ti zeno, to trpis vec dvije godine. Cuj, radi s bivsom zenom. Ma daaaj, a tebe zatvorio. Zapitaj se je li ti to potrebno? Niko nikog ne moze natjerati da budu zajedno. Ti pokusavas vec dvije godine i vidis da je on isti, e onda, draga moja, rijesi se toga. A za mamu ne brini. Samo je Bog milostiviji od majke i niko vise, vjeruj. Razgovaraj sama sa sobom, a ne s njim. Napisi sebi na papir sta ti je taj zajednicki zivot donio dobro, a sta lose. I ti to dobro iscitaj i TI donesi odluku sta ces dalje. Budes li razgovarala sa njim, cekala njegove odgovore to ce se tako nastaviti. On ce ti prodati neku pricu, a ti ces nasjesti i opet ces trpjeti. A samo se tvoje zdravlje i tvoje stanje narusava. Koji jos normalan covjek, koji ima zenu/djevojku kod kuce, sjedi s drustvom do 5-6h ujutro?! Taj tebe ne postuje, mila, ali postuj ti sebe. Oprosti ako se osjeti arogantnost u mojim rijecima, ljute me ovakve stvari. Ja sam uvijek za ljubav, za prastanje, za novu sansu, ali to je pretjeralo. Sretno!
|
|
|
|